Τζούλια Νόβα για «Τροχό της Τύχης»: «Ανέχτηκα πάρα πολλά, κάποια στιγμή έκανα ένα “μπαμ”»

«Έπρεπε να είχα αντιδράσει πιο άμεσα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου. Η γοητευτική παρουσιάστρια, την οποία γνωρίσαμε από τη θητεία της στον «Τροχό της Τύχης», μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη την εποχή, καθώς και για τη νέα της ζωή μακριά από την τηλεόραση, αγκαλιά με την κόρη της, Δάειρα.

«Η ζωή εκτός τηλεόρασης είναι μαμαδίστικη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ κυνηγάμε τη Δάειρα. Πλέον αρχίζει να μιλάει δύο γλώσσες και επικοινωνούμε, έχει εμπλουτίσει πολύ την καθημερινότητά μας. Σίγουρα μου έχει λείψει η τηλεόραση και από τον χειμώνα έχω σκεφτεί ότι θα είμαι πολύ ανοιχτή στις προτάσεις. Πλέον αισθάνομαι ότι μπορώ να αφήσω για λίγο τη μικρή στην πεθερά μου, στη μαμά μου ή στον άνδρα μου», δήλωσε αρχικά η Τζούλια Νόβα, που δεν εμφανίστηκε θετική προς το παρόν απέναντι στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Δείτε επίσης: Τζούλια Νόβα: Με μίνι πλεκτό φόρεμα αγκαζέ με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο - Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση στην Αγία Παρασκευή

Η Τζούλια Νόβα για τον «Τροχό της Τύχης»

«Άλλο team έχουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά στον “Τροχό της Τύχης”, άλλο είχαμε εμείς. Τότε ήμουν ένα μικρό παιδάκι στο οποίο και να του φώναζες, έσκυβα το κεφάλι μου. Ψυχολογικά είχα κουραστεί πάρα πολύ. Επειδή όταν είσαι έτσι, οι άνθρωποι δεν σε βλέπουν σαν ένα καλό παιδί αλλά βλέπουν απλώς ένα άτομο το οποίο μπορούν κατά κάποιο τρόπο να το εκμεταλλευτούν ή να ξεσπάσουν τα νεύρα τους πάνω του», απάντησε στη συνέχεια η Τζούλια Νόβα σχετικά με την παραμονή της στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Star.

«Πέρασα και ωραία, ποτέ δεν είπα ότι είχα περάσει μόνο άσχημα στον Τροχό της Τύχης. Απλώς είχα πει ότι ναι, υπήρχαν και κάποιες εντάσεις για ένα Α χρονικό διάστημα για τις οποίες σίγουρα έφταιγα κι εγώ. Έφταιγα επειδή έπρεπε να ήμουν πολύ πιο δυναμική και να μην άφηνα κάποιους ανθρώπους να ανέβουν πάνω στον σβέρκο μου. Έπρεπε να είχα αντιδράσει πιο άμεσα και δεν το έκανα. Την πρώτη μου αντίδραση την είδαν μετά από τρία χρόνια, είχα ανεχτεί πάρα πολλά. Απλώς κάποια στιγμή έκανα ένα μπαμ», Κατέληξε στις δηλώσεις της η Τζούλια Νόβα.