Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που σταμάτησαν να μιλάνε με τον Άρη Σοϊλέδη - «Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του»

Στην ίδια εκδήλωση σαν δυο ξένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που σταμάτησαν να μιλάνε με τον Άρη Σοϊλέδη - «Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του»

Την Πέμπτη 21/6 ο Κώστας Φραγκολιάς με τον Άρη Σοϊλέδη βρέθηκαν στο ίδιο κοσμικό event, ωστόσο, δεν αντάλλαξαν κουβέντα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχουν σταματήσει να έχουν επαφές. Σήμερα λοιπόν, στο πλατό του Happy Day, αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Κώστας έχει σταματήσει να κάνει παρέα μαζί του.

Τι συνέβη με Κώστα Φραγκολιά και Άρη Σοϊλέδη;

Στο multi προβλήθηκε και η μια και μοναδική δήλωση που έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor στους δημοσιογράφους, που τον ρώτησαν σχετικά. «Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε για το αν μιλάω με τον Κώστα Φραγκολιά», είπε.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Φραγκολιάς, αφού είπε πως «Συμφωνώ 100% με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε μαζί. Δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί» και έκαναν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με ορισμένους από τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις κάποιον με τον οποίο δεν θέλεις να μιλήσει, αποκάλυψε το λόγο που απομακρύνθηκαν.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμη η φιλία. Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή μου έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά και δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: «Πώς είναι όταν πας στην οικοδομή;» - Η σπόντα του Κώστα Φραγκολιά στον Άρη Σοϊλέδη περί showbiz και το σχόλιο για Λιάγκα και Αντωνά