Φώτης Σεργουλόπουλος – Τα «καρφιά» στη Ζήνα Κουτσελίνη για το χάμπουργκερ: «Μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί...»

«Έβλεπα τους συμφοιτητές μου να τρώνε κρέπα με τυρί...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος – Τα «καρφιά» στη Ζήνα Κουτσελίνη για το χάμπουργκερ: «Μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί...»

Νέο κύκλο αντιδράσεων προκάλεσαν τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», απαντώντας σε όσους την κατέκριναν για την ατάκα της για την «καριέρα του Απόστολου Λύτρα» που «καταστρέφεται» αφότου κακοποίησε τη σύζυγό του. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σατίρισαν με τον δικό τους τρόπο αυτό που ανέφερε η δημοσιογράφος, ότι στερήθηκε το χάμπουργκερ και το τσίζμπεργκερ

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» μπορεί να μην αναφέρθηκαν ονομαστικά σε εκείνη, ωστόσο θυμήθηκαν τα... δύσκολα φοιτητικά τους χρόνια στο Παρίσι και στην Αθήνα αντίστοιχα, αναφέροντας ότι δεν είχαν χρήματα για να φάνε με την ίδια πολυτέλεια που έτρωγαν και οι συμφοιτητές τους. Θυμίζουμε, δε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φώτης Σεργουλόπουλος καυτηριάζει την συγκεκριμένη αντίδραση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος για Ζήνα Κουτσελίνη: «Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα!»

Πώς σατίρισαν Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Αχ, θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στο Παρίσι. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έβλεπα τους άλλους συμφοιτητές μου να τρώνε κρέπα με τυρί. Είχε και ζαμπόν, αλλά έκανα ότι δεν το 'βλεπα. Κι εγώ μια μπαγκέτα σκέτη με λίγο μπρι. Αυτό ήταν μεγάλο τραύμα θέλω να ξέρεις, έζησα τα πιο δύσκολα χρόνια στους δρόμους του Παρισιού... Να τρώω μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί, μουχλιασμένο το τυρί», είπε ξεκινώντας το σκετς ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αφού να φανταστείς εμένα ερχόντουσαν οι συμφοιτητές μου με ένα ποτήρι σαμπάνια και το κουνούσαν μπροστά μου κι ενώ έτρεχαν τα δάκρυά μου, έπεσαν μέσα στο ποτήρι που μου έδωσε ο συμφοιτητής μου. Το ήπια μονορούφι», συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τα «καρφιά» προς τη Ζήνα Κουτσελίνη να είναι ξεκάθαρα.

Η Τζένη Μελιτά συμφώνησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, λέγοντας από την πλευρά της: «Τα ίδια πέρασα κι εγώ στη Νομική Αθηνών, ούτε ένα σουβλάκι δεν είχα να πάρω. Έτρωγα σκέτη την πίτα, αλάδωτη».