Mad VMA: Απίστευτο περιστατικό πίσω από τις κάμερες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Μεγαλύτερη ξεφτίλα κι από τότε που...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ένα απίστευτο περιστατικό πίσω από τις κάμερες των Mad VMA που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/6. Συγκεκριμένα, χθες 20/6 στο πλατό της εκπομπής Ελένη στο MEGA, αποκάλυψε τι συνέβη όταν τον πλησίασαν κάτι παιδιά για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τα Mad VMA

«Είμαι έξω και κάνουν κάτι παιδάκια "Ο... ο...". Λέω εγώ "Ουγγαρέζος". Λένε τα παιδάκια "Να βγάλουμε μια φωτογραφία;". Ναι, τους λέω κι έρχεται η μαμά και τους λέει "Δεν τον ξέρετε, είναι της δικής μας γενιάς!"», αποκάλυψε αρχικά.

«Μεγαλύτερη ξεφτίλα κι από τότε που… πρώτη μου χρονιά στο MAD, ήταν ένα μαγαζί στο Φάληρο που μαζευόταν όλη η νεολαία, 16άρηδες-17άρηδες. Λέω "δεν μπορεί, θα με γνωρίσουν, είμαι στο MAD τώρα". Πλασάρομαι και βλέπω ότι τα παιδάκια με κοιτάνε. Παίρνω το κινητό και κάνω πως μιλάω περνώντας από δίπλα τους για να με χαιρετήσουν, λέω δεν μπορεί. Μου κάνει ένα παιδί νόημα και μου λέει "μια τυροκαυτερή κι ένα mix grill"», αποκάλυψε επίσης σε άλλο σημείο της συζήτησης.

Δείτε επίσης: «Στο Mega εμένα με έφερε η Ελένη! Δε μου έχουν προτείνει...» - Το τηλεοπτικό του μέλλον και η συνεργασία του με τη Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συνεργασία του με τα MAD. Από το 2006 και μέχρι να αλλάξει ραδιοφωνική συχνότητα παρουσίαζε την εκπομπή The Mappes Show, στο Mad Radio 106,2. Ενώ από το 2007 μέχρι το 2010 παρουσίαζε τις εκπομπές Funked, Your Space, Mad News, Mad Day Live, Your Voice.

Στην συνέχεια βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής Όμορφος Κόσμος το Πρωί στο MEGA, ενώ στη συνέχεις τον είδαμε στο Πρωινό Μου. Σταθμός στην καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1.