Ελεονώρα Μελέτη για Λύτρα – Πολυζωγοπούλου: «Πρέπει να ακουστεί η ψυχική ανθεκτικότητα της γυναίκας αυτής»

Το μήνυμά της μετά τη φυλάκιση του ποινικολόγου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη για Λύτρα – Πολυζωγοπούλου: «Πρέπει να ακουστεί η ψυχική ανθεκτικότητα της γυναίκας αυτής»

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε σχετικά, θέλοντας να επαινέσει το θάρρος της συζύγου του για την καταγγελία της προ ημερών. Σημειώνεται, δε, ότι λίγες ώρες μετά την ομολογία του, η πρώην σύζυγος του δικηγόρου, μαζί με την μεγάλη της κόρη, βρέθηκαν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για να πάρουν δικά του πράγματα.

Όπως τόνισε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες, όλη η προσοχή του κόσμου πρέπει να δοθεί στο θύμα και όχι στον θύτη, αφήνοντας αιχμές για σχόλια του τύπου «αν καταστρέφεται». Ξεχωριστή αναφορά έκανε (δύο φορές) η Ελεονώρα Μελέτη στην ψυχική ανθεκτικότητα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι το μεγαλύτερο όπλο ενάντια σε κάθε μορφή βίας.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Το εφιαλτικό πρώτο βράδυ στις Φυλακές Κορυδαλλού σε VIP πτέρυγα

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη

«Για ακόμα μια φορά εστιάζουμε στον θύτη. Τι είπε, πού πήγε, τι έκανε, εάν καταστρέφεται. Ενώ η προσοχή όλη θα έπρεπε να είναι στο θύμα (και στα λοιπά θύματα). Όχι όμως με πρόθεση εύπεπτου κουτσομπολιού, αλλά με ορμή την ενσυναίσθηση. Και να ακουστεί και λίγο η ψυχική ανθεκτικότητα της γυναίκας αυτής», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram.

Και συμπλήρωσε: «Γιατί έχει δύναμη. Σαν αυτή που πρέπει να αποκτήσουν και άλλες, που ενώ είναι στη θέση της, συνεχίζουν να “πέφτουν” από τις σκάλες, γιατί δεν έχουν δύναμη να τις ανέβουν και δεν ξέρουν πώς και πού να την αποκτήσουν. Η ψυχική ανθεκτικότητα είναι το μεγαλύτερο όπλο ενάντια σε κάθε μορφή βίας».

Δείτε παρακάτω το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη:

Ανάρτηση Ελεονώρα Μελέτη