Ζέτα Μακρυπούλια: H απόφαση να μην αποκτήσει παιδί και τα αρνητικά σχόλια - «Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε...»

«Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: H απόφαση να μην αποκτήσει παιδί και τα αρνητικά σχόλια - «Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο podcast της Μαρίας Σολωμού, "ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ powered by betsson", στο Youtube. Η παρουσιάστρια - ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική της πορείας αλλά και για την προσωπική της ζωή. Αποκάλυψε το λόγο που δεν απέκτησε παιδί, ενώ απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται. Επίσης, εξομολογήθηκε τις κρίσεις πανικού που πάθαινε και τα ψυχοσωματικά, μετά την συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τη ζωή της

Η απάντηση για τα αρνητικά σχόλια

Η Ζέτα είναι από τα δημόσια πρόσωπα που έχουν σχολιαστεί έντονα και έχουν δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια στα social media. «Εγώ τα hate comments δεν τα ζω τώρα που είναι επίκαιρα, τα ζω πάρα πολλά χρόνια αλλά σε άλλη μορφή. Έχω περάσει από όλο αυτό, αλλά πλέον δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν τόσο. Έχω πρόβλημα με την αδικία, αλλά δεν μπορείς να απαντάς σε όλα αυτά. Εγώ κάνω μπλοκ και τελειώνει εκεί το πράγμα. Δεν επιτρέπω να βγαίνει οποίος θέλει και να λέει ότι θέλει», απάντησε.

«Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας. Εγώ δεν επικοινωνώ με ανθρώπους μέσα από τα social. Δεν μου έχει συμβεί να φλερτάρω από τα μηνύματα. Δεν μπορώ να αποκτήσω επαφή με αυτόν τον τρόπο και να εξελιχθεί σε φλερτ. Εννοείται ότι απαντάω σε κάποια μηνύματα αλλά όχι σε επίπεδο φλερτ», συμπλήρωσε έπειτα από ερώτηση.

Για το πέρασμα του χρόνου και τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, δεν δίστασε να πει πως «Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση πιστεύω ότι έχω δυνατό dna, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν με δω ξαφνικά να παραμορφώνομαι, μπορεί να τρελαθώ. Ας συμφιλιωθούμε με αυτό το πράγμα».

Η απόφαση να μην αποκτήσει παιδί

Μεταξύ άλλων, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε και για το λόγο που δεν απέκτησε παιδί (και για το ίδιο μίλησε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξη του). «Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό», εξομολογήθηκε.