Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα αν την ξαναβράβευα! Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι...»

«Ναι έκανε γκριμάτσα... οκ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα αν την ξαναβράβευα! Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι...»

Η Αθηναΐς Νέγκα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου την συνάντησαν για να την ρωτήσουν σχετικά με την δήλωση που έκανε πάνω στην σκηνή των MAD VMA, όταν έδωσε το βραβείο "Καλλιτέχνης POP" στην Μαρίνα Σάττι, για το τραγούδι "Zari".

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε στη σκηνή την τραγουδίστρια, η οποία με το που πήρε το βραβείο απομακρύνθηκε - δείτε εδώ το βίντεο.

Μετά την ολοκλήρωση του μουσικού δεσμού, κυκλοφόρησε και ένα backstage βίντεο όπου δείχνει την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι την ώρα που η Αθηναΐς Νέγκα έκανε την παραπάνω συγκεκριμένη δήλωση, αφού ούτε η ίδια περίμενε να ειπωθεί κάτι τέτοιο και να της χαλάσει την στιγμή (αυτό ήταν το πρώτο βραβείο που πήρε στα VMA).

Η απάντηση της Αθηναΐς Νέγκα για το περιστατικό με την Μαρίνα Σάττι

«Είναι θέμα προσωπικής άποψης αν το σχόλιο μου ήταν αχρείαστο. Ούτε εγώ θεωρώ ότι ήταν ιδιαίτερα... το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν το έκανα για να την στεναχωρήσω. Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι που θα έδινα στα Mad σκέφτηκα πως αν κερδίσει θα έρθω σε δύσκολη θέση. Ναι έκανε γκριμάτσα... οκ. Και πάλι είναι θέμα προσωπικής άποψης. Δημόσια είχα πει ότι δεν συμφωνώ μαζί της. Θα το ξαναέλεγα το διαφωνώ αν ξαναβράβευα την Μαρίνα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.

Τι γράφτηκε στο twitter για την κίνησή της

Η κίνηση αυτή της Νέγκα, δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο. Κάποιοι είπαν πως δεν έπρεπε να της χαλάσει την στιγμή καθώς η βραδιά ήταν για τους βραβευόμενους, άλλοι πως δεν ήταν το σωστό σημείο να ειπωθεί κάτι τέτοιο, ενώ ορισμένοι θεώρησαν πως με αυτόν τον τρόπο στηρίζει το Ισραήλ και τη γενοκτονία που πραγματοποιείται όλο αυτό το διάστημα με τον πόλεμο στην Παλαιστίνη.

Νέγκα Σάττι Mad VMA twitter

Νέγκα Σάττι Mad VMA αντιδράσεις

Αντιδράσεις στο twitter για Σάττι Νέγκα Mad VMA