Ιωάννα Τούνη: Απαθανατίστηκε βράδυ με αποκαλυπτικό φόρεμα στα στενά της Μυκόνου - Όλα τα βλέμματα στο ρούχο της

Χέρι χέρι με τη φίλη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα αρκετές φορές στη Μύκονο με την γνωστή influencer να επισκέπτεται το νησί των ανέμων με τις φίλες και τους φίλους της, αλλά και με τον γιο της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στη Μύκονο με την παρέα της και την επόμενη ημέρα τη συνάντησε στο νησί ο αγαπημένος της με τον μικρό Πάρη. Όπως βλέπουμε λοιπόν, η influencer συνδυάζει μαζί διασκέδαση, διακοπές και οικογενειακές στιγμές.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Με πισίνα τεραστίων διαστάσεων, θέα στη θάλασσα, όλο πέτρα και τσιμέντο - Η νέα βίλα που μένει στη Μύκονο

Η νυχτερινή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στα στενά της Μυκόνου

Πριν από λίγες ημέρες, ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικά την Ιωάννα Τούνη με τη φίλη της να περπατάνε νύχτα στα σοκάκια της Μυκόνου. Η influencer μπορεί να φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, τα κοψίματα του όμως το έκαναν εντυπωσιακό και σύνθετο.

Ιωάννα Τούνη - Μύκονος
Ιωάννα Τούνη - Μύκονος - Νυχτοπερπατήματα

Όσο λοιπόν βλέπει κανείς την Ιωάννα Τούνη να κάνει συνεχώς ταξίδια, να κυκλοφορεί με τις φίλες, το παιδί της και τον σύντροφό της σε Ελλάδα και εξωτερικό - η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί να ευχαριστηθεί σχεδόν τίποτα: «Εντωμεταξύ, μπορώ να πω κάτι και στις μαμάδες που μου στέλνουν άπειρα μηνύματα, ειδικά αυτό το διάστημα, και με ρωτάνε "πώς τα καταφέρνεις όλα και πώς πηγαίνεις με το παιδάκι σου παντού και τον έχεις παντού και ταξιδεύεις". Κορίτσια να σας πω κάτι; Είμαι κομμάτια. Αυτό συζητούσα χθες και με τους φίλους μου και με τον Δημήτρη. Νιώθω το τελευταίο διάστημα – ο Πάρης είναι τώρα 17 μηνών – ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Ότι όπου και να είμαι θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και τρέχω συνέχεια.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απλά ήθελα να το μοιραστώ με τις μαμάδες ότι με βλέπετε να κάνω φαινομενικά πράγματα, δεν σημαίνει ότι απολαμβάνω, ότι είμαι ελεύθερη. Δηλαδή κι εγώ πίσω από ένα μωρό τρέχω. Μη νομίζετε ότι το δικό μου το μωρό είναι κάτι άλλο. Αυτό... Κι εγώ περνάω μία φάση λίγο περίεργη», (δείτε εδώ το βίντεο).