Αγγελική Ηλιάδη: Καταγγέλλει άγριο περιστατικό μπροστά στον γιο της - «Του έλεγα σε παρακαλώ ηρέμησε, μην φωνάζεις! Αυτός συνέχισε να μου...»

«Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη μου με το παιδί μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έζησε η Αγγελική Ηλιάδη, το οποίο και κατήγγειλε δημόσια την Πέμπτη 20/6 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η τραγουδίστρια δέχτηκε λεκτική βία από άγνωστο άντρα στον δρόμο, όσο εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητό της - έχοντας μαζί τον μικρό της γιο (δείτε εδώ πόσο μοιάζει με τον πατέρα του).

Η λεκτική επίθεση στην Αγγελική Ηλιάδη με τον γιο της

«Ο λόγος που ανεβάζω αυτό το βίντεο είναι γιατί παρακολουθούμε όλοι τις τελευταίες μέρες πολύ θλιβερά γεγονότα, ξυλοδαρμούς κλπ. Δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο όλοι γνωρίζετε για ποιο θέμα μιλάω. Σήμερα λοιπόν, ήμουν στο δρόμο - οδηγούσα - και ένας τύπος επειδή πετάχτηκε μπροστά μου στα ξαφνικά και ήθελε από τα αριστερά να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά μου. Μου επιτέθηκε λεκτικά, ούρλιαζε μέσα στη μέση του δρόμου και στο τέλος ήρθε προς το παράθυρο μου. Έκλεισα το παράθυρο, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του και όλα αυτά τη στιγμή που είχα τον μικρό γιο μου μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο άνθρωπος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ούρλιαζε και φώναζε μέσα στον δρόμο, έβριζα, τον παρακαλούσα επανειλημμένως να ηρεμήσει και ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αντιθέτως εκείνος έριξε ευθύνες σε εμένα. Του έλεγα σε παρακαλώ ηρέμησε, μην φωνάζεις γιατί το παιδί μου δίπλα είχε τρομοκρατηθεί. Αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται. Σε κάποια στιγμή μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Για ποιο λόγο θα έκανε εκείνος δεν ξέρω. Του είπα φώναξε την γιατί πραγματικά ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη μου με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός.

Είμαι παρά πολύ ταραγμένη ακόμα, όμως λέω ευτυχώς Θεέ μου, που ήμουν ψύχραιμη και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο. Τι θέλω να πω...Πρέπει επιτέλους το κράτος να πάρει μέτρα και να τιμωρεί υποδειγματικά όλους αυτούς που ασκούν βία, λεκτική και σωματική. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να επιτίθεται σε κανέναν με οποιονδήποτε τρόπο.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορώ να το χωνέψω, ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Καμία ανοχή από το κράτος, από την δικαιοσύνη, από τους νόμους. Καμία ανοχή σε αυτούς τους ανθρώπους που επιτίθονται έτσι σε μία γυναίκα.

Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Εάν ήμουν άντρας και δεν ήμουν γυναίκα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο άνθρωπος αυτός - αν μπορείς να τον πεις έτσι - δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο σε καμία περίπτωση. Επειδή είμαι γυναίκα συμπεριφέρθηκε έτσι. Καμία ανοχή λοιπόν, τέλος!», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.