Ζέτα Μακρυπούλια: «Μόλις τελείωσε η συνέντευξη άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού» - Τι συνέβη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Χατζηνικολάου

"Έσπασε" τη σιωπή της 9 μήνες μετά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: «Μόλις τελείωσε η συνέντευξη άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού» - Τι συνέβη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Χατζηνικολάου

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η νέα καλεσμένη της Μαρίας Σολωμού στην εκπομπή "ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ powered by betsson", η οποία δημοσιεύεται στο Youtube. Όσα λοιπόν αποκάλυψε για τη ζωή της η ηθοποιός - παρουσιάστρια κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 20/6.

Είναι γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια δεν επιθυμεί να παραχωρεί συνεντεύξεις. Το Σεπτέμβρη ωστόσο του 2023 η ίδια έκανε την ανατροπή και παρευρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Ενώπιος Ενωπίω".

Δείτε επίσης: Ενώπιος Ενωπίω: Η τηλεθέαση που έκανε με καλεσμένη την Ζέτα Μακρυπούλια

Η συγκεκριμένη συνέντευξη της ηθοποιού - παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1 είχε κάνει ουσιαστικά ένα πέρασμα σε όλη της ζωή και την καριέρα της με αποτέλεσμα μετά την προβολή του επεισοδίου η Μακρυπούλια να πάθει κρίση πανικού.

Η αποκάλυψη της Ζέτας Μακρυπούλια για τη συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, παλιά κάπως το διαχειριζόμουν, το είχα καλύτερα. Έδωσα φέτος συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η συνέντευξη αυτή κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα δεν θες να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν. Το πιο περίεργο είναι ότι το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού. Που μου άρεσε και θεωρούσα ότι πήγε καλά. Είχα κρίση πανικού. Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες, δεν το θεωρώ τυχαίο. Προήλθε από την κρίση πανικού. Πλέον έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι μια φοβία.

Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσω τι και πως, έχω εκτεθεί πολλές φορές από πολύ μικρή, έχω πει διάφορα πράγματα. Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω κουραστεί. Το θεωρώ κατόρθωμα το να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.