Κατερίνα Καραβάτου: «Σκέφτομαι με το καλό, αν θελήσουν τα παιδιά...» - Δάκρυσε μιλώντας για τον θάνατο των γονιών της

«Είναι πολύ δύσκολο το να αδειάζεις το σπίτι σου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: «Σκέφτομαι με το καλό, αν θελήσουν τα παιδιά...» - Δάκρυσε μιλώντας για τον θάνατο των γονιών της

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 20/6 στην εκπομπή Fay's Time με την παρουσιάστρια να μιλάει για τις αλλαγές που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή της (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τα προσωπικά της).

Πολύ συγκινητικό ήταν το σημείο, που η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον θάνατο των γονιών της και πιο συγκεκριμένα στη δύσκολη στιγμή που χρειάστηκε η Κατερίνα Καραβάτου να αδειάσει το πατρικό της σπίτι.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για τον θάνατο των γονιών της και το πατρικό της σπίτι

«Είναι πολύ δύσκολο το να αδειάζεις το σπίτι σου. Εγώ έκανα πολύ καιρό για να μπορέσω να ξαναπάω αρχικά στο πατρικό μου, γιατί δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πήγα τις πρώτες 2 - 3 φορές και μετά κάθε φορά που ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη, ξεχνούσα τα κλειδιά μου και δεν μπορούσα να μπω μέσα στο σπίτι. Τα ξεχνούσα όμως, όχι ότι έκανα ότι τα ξεχνάω, ειλικρινά τα ξεχνούσα ενώ ήξερα ότι πηγαίνω πάνω.

Είχα να πάω τουλάχιστον ενάμιση χρόνο στο πατρικό μου και στη Θεσσαλονίκη, ανεβαίνω συχνά. Είναι το σπίτι που μεγάλωσα. Έπρεπε να αδειάσω το σπίτι και εγώ εκεί αντιμετώπισα όλη τη ζωή μου. Είναι όλο το βιός των γονιών μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Δεν γινόταν να το κάνω. Σου λέω ξεχνούσα τα κλειδιά, δεν πήγαινα. Περνούσα απ’ έξω, το έβλεπα, έβλεπα την ξύλινη επένδυση, τα λουλούδια και έφευγα. Μόνο μέχρι εκεί μπορούσα να κάνω, τίποτα άλλο.

Μετά ήρθε κάποια στιγμή που είπα ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτό. Ήταν τέσσερις ημέρες που με βοήθησαν τόσο πολύ οι συγγενείς μου που έχω εκεί, οι φίλοι μου, ήμασταν όλοι μαζί. Έμεινα και κάποιες στιγμές μόνη μου γιατί το ήθελα. Τους έδωσα και πράγματα από το σπίτι, που ήταν πολύ σημαντικά και για εμένα και για τους γονείς μου. Τους τα χάρισα.

Ήταν μια πολύ γλυκιά διαδικασία που είχε μέσα της και πάρα πολύ πόνο, αλλά είπα αφού δεν μπορείς να πας σε αυτό το σπίτι, δεν μπορείς να μείνεις. Σκέφτομαι με το καλό, αν θελήσουν τα παιδιά...Μπορεί να περάσει η Αέλια στο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη και να έχει το σπίτι της και τότε να είναι αλλιώς τα πράγματα και να του δώσει μια άλλη ζωή», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.