Mente Fuerte: Κάνει βάρη με το κορμί της Μαρίας Σολωμού - Το επικό βίντεο με τα παιχνίδια στον καναπέ τους

Εκείνος καταβάλει προσπάθεια και εκείνη ξεσπάει σε γέλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα επικό βίντεο δημοσίευσε ο Mente Fuerte την Πέμπτη 20/6 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok κάνοντας γυμναστική στο σπίτι, αλλά με τον πιο ιδιαίτερο εξοπλισμό - αν μπορούμε να το πούμε έτσι.

Ο λόγος λοιπόν, για τη σύντροφό του, Μαρία Σολωμού. Όπως βλέπουμε, ο γνωστός τράπερ κάνει γυμναστική, σηκώνει δηλαδή αντί για βάρη με το σώμα της ηθοποιού. Η Μαρία Σολωμού αφήνεται στα χέρια του Mente Fuerte και παράλληλα ξεσπάει σε γέλια με αυτό που ακολουθεί.

Να πούμε εδώ, πως μέσα από την παρακάτω ανάρτηση, ο Mente Fuerte δίνει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, πως δηλαδή κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και στη Μαρία Σολωμού. Όλα μάλιστα ξεκίνησαν από τον ίδιο, όταν τόνισε δημόσια σε συναυλία πως η Σολωμού δεν του μιλάει.

Η γυμναστική που κάνει ο Mente Fuerte με το σώμα της Μαρία Σολωμού

«Πρωινή ρουτίνα. Όταν σηκώνεις το βραβείο από το σπίτι γιατί δεν πας στα Mad», έγραψε η Μαρία Σολωμού.

Πρόσφατα, η Μαρία Σολωμού είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο The 2night show για την απιστία και τη σχέση της με τον Mente Fuerte: «Το πιο τρανταχτό που έχω είναι όταν ήμουν 19 ετών και είχα μια σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ. Τα βρήκα τα στοιχεία όλα και μιλήσαμε με την κοπέλα ήταν άναυδη, τα έχασε. Όλο αυτό το έκανα γιατί ήθελα να μάθω, ήθελα να ξέρω. Δεν συγχωρέθηκε όλο αυτό εννοείται. Του κάναμε γερή κουτσουκέλα. Τότε ήμουν 19, άντεχα τώρα δεν θα ξανάμπαινα στην ίδια διαδικασία, ούτε 5 λεπτά από τον χρόνο μου».