Mad VMA 2024: Απών από την απονομή ο Χρήστος Μάστορας - Τι συνέβη με τον καλλιτέχνη

«Είναι λίγο περίεργη αυτή η βραδιά, διότι ο Χρήστος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η απονομή των βραβείων Mad 2024 έγινε το βράδυ της Τετάρτης 19/6 στο γήπεδο του Tae kwo do. Πλήθος καλλιτεχνών ήταν υποψήφιοι με το κοινό να δίνει τα βραβεία στους αγαπημένους του τραγουδιστές με βάση την ψήφο τους.

Στην κατηγορία "Βίντεο της χρονιάς" είδαμε τον Ανδρέα Γεωργίου να ανακοινώνει τους νικητές. Αυτοί δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τις Melisses με το κομμάτι "30-40". Στη σκηνή λοιπόν, ανέβηκαν τα δύο από τα τρία μέλη του συγκροτήματος.

Πιο αναλυτικά, ο frontman Χρήστος Μάστορας απουσίαζε από τη βραδιά των Mad VMA 2024 με τον Κώστα Μαυρογένη να ευχαριστεί εκ μέρους όλων τον κόσμο. Ο ίδιος στη συνέχεια, αποκάλυψε τον λόγο που ο Χρήστος Μάστορας δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην απονομή.

Δείτε επίσης: Mad VMA 2024: Τι είδαν πάλι τα μάτια μας! Μία ολίγον έγκυος, μία ροζ πριγκίπισσα χωρίς τον... πρίγκιπα και μια... γούνα καλοκαιριάτικα!

Ο λόγος που απουσίαζε ο Χρήστος Μάστορας από τα Mad VMA 2024

«Ευχαριστούμε πολύ! Κάντε λίγο φασαρία παιδιά. Λίγο φασαρία για τον Χρήστο Μάστορα. Η ευτυχία είναι πραγματική μόνο όταν την μοιράζεσαι με κάποιον. Και εμείς έχουμε μοιραστεί πάρα πολύ ωραίες στιγμές και αισθανόμαστε ευγνόμονες που μετά από 15 χρόνια βρισκόμαστε ακόμα εδώ και μοιραζόμαστε τόσο όμορφες στιγμές μαζί σας. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα αυτά, που έχουμε ζήσει μαζί σας. Επειδή είμαστε ομάδα και πάντα είμαστε ένα, είναι λίγο περίεργη αυτή η βραδιά, διότι ο Χρήστος δεν είναι εδώ. Είναι στα γυρίσματα μιας πολύ σημαντικής ταινίας για τη ζωή του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη», είπε ο


Πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Μάστορας έκανε την πρώτη του ανάρτηση από τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζάκη. Η μεταμφίεσή του τραγουδιστή μάλιστα είναι συγκλονιστική (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).