Βασίλης Μπισμπίκης: Η τρυφερή κίνηση για τη Δέσποινα Βανδή μετά την εμφάνιση και τον λόγο που έβγαλε στα Mad VMA 2024

Είναι ο έρωτα της ζωής του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δέσποινα Βανδή (αριστερά)
Instagram / Δέσποινα Βανδή (αριστερά)

Η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου, έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2024, ωστόσο ο λόγος που αποθεώθηκε από το κοινό ήταν ο λόγος που έβγαλε κατά της κακοποίησης των γυναικών (δείτε εδώ το βίντεο).

Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος την θαυμάζει και την στηρίζει ούτως ή άλλως, παρακολούθησε όσα είπε και λίγη ώρα αργότερα, για να δείξει δημόσια πόσο περήφανος είναι για την καλή του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα άρθρο για τα συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας και έβαλε πάνω μία κόκκινη καρδιά.

Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στα Mad VMA 2024

Μπισμπίκης για Βανδή Mad VMA 2024

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, εξομολογήθηκε για την ίδια: «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ερωτευμένος. Όπως λέει ένας ποιητής που μου αρέσει "Πάσχω από πυρκαγιά καρδίας. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται". Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα, τον απολαμβάνω. Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν φωτογραφία, από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο κανονικοί άνθρωποι».

«Όταν άκουσα τη Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε. Μου αρέσουν αυτά. Θέλω να με θέλει και να την θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη ζω, να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω. Είναι χαζή ερώτηση αν θα την παντρευτώ. Αν θα το κάνω, θα το πω;», σημείωσε στο τέλος για την καλή του και αποκάλυψε πως σκέφτεται το μέλλον του μαζί της, γι' αυτό και φτιάχνουν ένα σπίτι στην Κρήτη για να μείνουν.