Mad VMA 2024: Η απάντηση της Αθηναΐδας Νέγκα για το σχόλιο στη Σάττι - «Σκέφτηκα ότι θα της δώσω το βραβείο, αλλά θα...»

«Πραγματικά τη θεωρώ καλή τραγουδίστρια.»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τετάρτης 19/6 ολοκληρώθηκε η απονομή των βραβείων του Mad 2024 με πλήθος καλλιτεχνών να ανεβαίνουν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο σε συγκεκριμένη κατηγορία, που τους ψήφισε το κοινό.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες είδαμε και τη Μαρίνα Σάττι, η οποία φέτος βρέθηκε αρκετά στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τη συμμετοχή της με την Ελλάδα στην Eurovision 2024 (δείτε εδώ τη στιγμή της απονομής).

Η Αθηναΐς Νέγκα ήταν εκείνη που θα έδινε το βραβείο στην τραγουδίστρια, ωστόσο ένα σχόλιο της τη βραδιά των Mad έφερε αντιδράσεις (δείτε εδώ τι συνέβη). Την Πέμπτη 20/6 λοιπόν, η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού εξηγώντας την ατάκα και τις προθέσεις της.

Η απάντηση της Αθηναΐδας Νέγκα για το σχόλιο της στη Μαρίνα Σάττι

«Ήξερα ότι η Μαρίνα Σάττι δεν ήταν η μόνη υποψήφια. Ήταν αρκετοί, δεν γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σκηνή της μουσικής για να γνωρίζω ποιος θα είναι ο νικητής. Την ίδια μέρα έμαθα ότι νικήτρια θα είναι η Μαρίνα Σάττι, την οποία όπως είπα εκτιμώ ως τραγουδίστρια. Μάλιστα, κάποιες φορές που έχουν ζητήσει συμβουλευτικά η άποψή μου για τη διοργάνωση συναυλιών ή event, την έχω προτείνει. Πραγματικά τη θεωρώ καλή τραγουδίστρια.

Ανεξαρτήτως αυτού του πράγματος, είχα εκφράσει την αντίθεσή μου με τη συμπεριφορά της. Από τη φύση μου είμαι έτσι σαν άνθρωπος, σκέφτηκα ότι θα της δώσω το βραβείο, αλλά θα πω ότι διαφωνώ μαζί της. Δεν ήθελα να γίνει κανένας χαμός και δεν έχει γίνει κανένας χαμός.

Δεν έχει γίνει σεισμός παγκοσμίως. Ο πλανήτης συνεχίζει να γυρίζει, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα στην επικαιρότητα και πολύ πιο ανατριχιαστικά. Και το παιδί μου να βράβευε κάποιος και να του έλεγε, είσαι καλή σε αυτό που κάνεις, αλλά διαφωνώ μαζί σου δεν θα το θεωρούσα τόσο τρομακτικό. Αυτή είναι η δική μου στάση και η δική μου πρόθεση και δεν θεωρώ ότι αμαυρώνω τη φήμη κάποιου», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.