Μαίρη Συνατσάκη: Η αποκάλυψη για την σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Επιβεβαίωσε αυτό που όλοι νομίζαμε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Η αποκάλυψη για την σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Η Μαίρη Συνατσάκη, το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου, βρέθηκε στα Mad Video Music Awards 2024 για να παρουσιάσει και να παραδώσει ένα από τα βραβεία. Στάθηκε, μάλιστα, μπροστά στις κάμερες για να παραχωρήσει και κάποιες δηλώσεις. Ρωτήθηκε για την Ζήνα Κουτσελίνη και τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Απόστολο Λύτρα - δείτε εδώ τι απάντησε, ενώ οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν και στον νέο έρωτα της συνεργάτιδάς της, Αθηνάς Οικονομάκου.

Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο είναι σε νέα σχέση με τον Ιταλοαργεντίνο Μπρούνο Τσερέλα και δεν το κρύβει. Τα φιλιά τους στη συναυλία των Coldplay διέρρευσαν και η ίδια φαίνεται πως ήταν ενήμερη για το γεγονός πως η προσωπική της ζωή θα έβγαινε στη φόρα (δείτε εδώ το λόγια του Γιώργου Λιάγκα που το επιβεβαιώνουν) παρόλο που δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα.

Η δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη για την σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

«Εγώ τι να έχω να πω; Εγώ χαίρομαι πολύ να είναι καλά οι άνθρωποι στο περιβάλλον μου και να δουλεύουμε ωραία και χαρούμενα. Τη βλέπω όπως τη βλέπετε και εσείς στα social media της. Δεν κρύβεται. Είναι χαρούμενη. Δεν σας λέω κάτι που δεν ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας εκείνη με αυτόν τον τρόπο το ειδύλλιο αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί για το νέο ζευγάρι πως η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα post στο instagram, το οποίο θεωρήθηκε ότι είναι για τον καλό της (δείτε εδώ). Σε συνέχεια ο 37χρονος με καταγωγή από Ιταλία και Αργεντινή έκανε ένα story από τη συναυλία, που είχε πάει με την Αθηνά Οικονομάκου αφιερώνοντας το σε εκείνη γράφοντας "Νανά" που είναι το ψευδώνυμό της.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Μπρούνο Τσερέλα που της "έκλεψε" την καρδιά

«Μέρες πριν...Nana», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.