Super Κική: «Μέχρι ξεπλένης ξυλοφόρων ανδρών είσαι ικανός να γίνεις!» - Ξέσπασε κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις για τον Λύτρα

Η αιχμηρή της ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κική: «Μέχρι ξεπλένης ξυλοφόρων ανδρών είσαι ικανός να γίνεις!» - Ξέσπασε κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις για τον Λύτρα

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα προκάλεσαν τεράστια θύελλα οργής προς το πρόσωπό της, με το κοινό, αλλά και πολλά δημόσια πρόσωπα να την κατηγορούν για "ξέπλυμα" του δικηγόρου (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Η παρουσιάστρια του STAR απάντησε με τον τρόπο της στα σχόλια που δέχθηκε, κάνοντας λόγο για τα μπέργκερ που δεν μπορούσε να φάει όταν ήταν μικρή και σπούδαζε για να γίνει δημοσιογράφος (δείτε εδώ την απάντησή της), ωστόσο τα λόγια της έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούσε και σχολιάστηκαν ακόμη πιο έντονα.

Η ανάρτηση της Super Κικής κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για τον Απόστολο Λύτρα

Ανάμεσα στα πρόσωπα που την σχολίασαν είναι και η Super Κική, με την οποία η δημοσιογράφος είναι σε κόντρα από το 2020 μετά από την συνάντησή τους στο The 2night Show (δείτε εδώ τι είχε συμβεί). Η Influencer, συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα για όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Ξέρεις τι είναι να έχουν οι γονείς σου 12 μαγαζιά και να μην έχεις να φας ένα μπέργκερ; Μέχρι ξεπλένης ξυλοφόρων ανδρών είσαι ικανός να γίνεις! Πάλι καλά που οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν μπατίρια και μας πήγαιναν στα Goody’s τα Σάββατα», έγραψε χαρακτηριστικά..

Super Κική κατά της Ζήνας Κουτσελίνη

Άλλα 4 πρόσωπα που την "σταύρωσαν" δημόσια

Light VS Κουτσελίνη

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα και…αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πλυντήριο κανονικό. Ζήνα, σου εύχομαι….» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Light στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

undefined

Παυλίδου VS Κουτσελίνη

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…» έγραψε η Σοφία Παυλίδου σε δημόσια ανάρτηση στα social media αναφερόμενη στον κ. Μάνο Παπαγιάννη και σε όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν.

Κουτσελίνη

Αλμπάνης VS Κουτσελίνη

«Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα», έγραψε στο twitter ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, σαν απάντηση στα τελευταία της λεγόμενα.

Αρναούτη VS Κουτσελίνη

Η Μίνα Αρναούτη, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν στο Twitter και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Ζήνα Κουτσελινη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι και αυτήν και τον Γουμενίδη».

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τηλεθεατές ξέσπασαν με σχόλια και η... απολογία της έδειξε να μην έπεισε κανέναν....

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: Το παρελθόν της παρουσιάστριας - Ο γάμος, οι εξωσωματικές και ο θάνατος που την σημάδεψε

undefined

undefined

undefined

undefined