Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» - Ο διάλογος με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Το βράδυ που εμφανίστηκε σπίτι της, πριν της κάνει μήνυση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ στην ελληνική κοινωνία, με τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας να είναι ακόμη πιο συνταρακτικά για το ζευγάρι. Ένα από αυτά είναι και η παρουσία της πρώην συζύγου του δικηγόρου, μαζί με την μεγάλη της κόρη, στο σπίτι της πρώτης, το βράδυ της Τρίτης 18/6, αφού είχε γίνει γνωστό όλο το σκηνικό.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου εναντίον της, φέρεται πως βρέθηκε εκεί για να πάρει τα πράγματα του πρώην άντρα της, τα οποία απαιτούσε ωστόσο, μιλώντας με έντονο ύφος στο θύμα. Το T-Live αποκάλυψε, μάλιστα, ποιος φέρεται να ήταν ο διάλογός τους.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας - Θα υποβάλει μήνυση και αγωγή κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ο διάλογος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Όταν ο πατέρας της 37χρονης δικηγόρου ήταν εκείνος που τις ρώτησε πρώτος τι έκαναν μέσα στο σπίτι, με την πρώην σύζυγο να απαντά: «Εδώ είναι το σπίτι του Αποστόλη και ήρθαμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε». Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αντέδρασε έντονα και της ζήτησε να φύγει, τονίζοντας πως μόνο η κόρη της μπορούσε να μείνει, με την ίδια να συνεχίζει με το ίδιο ύφος, λέγοντας: «Θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε τα πράγματα του Αποστόλη».

Ο αστυνομικός που φυλούσε το σπίτι, μάλιστα, δήλωσε πως ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στις δύο γυναίκες:

  • Πρώην σύζυγος Α. Λύτρα: Γιατί δεν μας αφήνεις να πάρουμε τα πράγματα, εμείς είμαστε μαζί σου και το ξέρεις.
  • Σοφία Πολυζωγοπούλου: Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Απόστολος Λύτρας και η πρώην σύζυγός του χώρισαν λίγο πριν το 2013, ωστόσο εκείνη συνεχίζει να τον στηρίζει, γι' αυτό και κατέθεσε υπέρ του. Το 2017, παρόλα αυτά, τον είχε καταγγείλει και εκείνη για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, ανακαλώντας στη συνέχεια.

Η ίδια μένει στο σπίτι που είχε αγοράσει εκείνος για εκείνη και τις κόρες τους στο Χαλάνδρι, το οποίο μπαίνει σε πλειστηριασμό - δείτε το εδώ - και είναι άνεργη.