Ελένη Μενεγάκη: «Νιώθω… μόνη μου όμως, χωρίς λόγο» - Τα έχασε ο συνεργάτης της με την εμφάνισή της, «Φοβάμαι»

Φουλ ανανεωμένη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Νιώθω… μόνη μου όμως, χωρίς λόγο» - Τα έχασε ο συνεργάτης της με την εμφάνισή της, «Φοβάμαι»

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου, μπήκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, φανερά ανανεωμένη, με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, άλλο μαλλί απ' ότι συνήθως και ανεβασμένη διάθεση. Βρέθηκε, μάλιστα, δίπλα στον συνεργάτη της, Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος της έκανε αμέσως κοπλιμέντο για την εμφάνισή της και ξεκίνησε να του περιγράφει πως με αυτές τις μικρές λεπτομέρειες άλλαξε εντελώς η ενέργειά της, πλησιάζοντάς τον απειλητικά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και τα σχόλια στον αέρα του MEGA

«Καλά ε; Αισθάνομαι σήμερα... Καλημέρα, καλησπέρα, καλώς ήρθες, καλώς ήρθα…», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και ο διάσημος σεφ της είπε με χαμόγελο: «Είσαι πάρα πολύ όμορφη σήμερα, πάρα πολύ ωραίο φόρεμα».

Δείτε επίσης: Χαρές στην οικογένειά της - Με κοστούμι σε εκκλησάκι της Άνδρου ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Λέω κοίτα τι σου κάνει ένα ρούχο. Βάζεις ένα ρούχο που αισθάνεσαι καλά, σου ταιριάζει, σου κάθεται ωραία στο κορμί, κρύβει τις ατέλειες, δείχνει τα καλά κομμάτια, φτιάχνεις και ένα μαλλί λίγο διαφορετικό και κάπως αισθάνεσαι… Δηλαδή εγώ μπήκα μέσα σήμερα και έκανα τύπου πασαρέλα», απάντησε εκείνη και πηγαίνοντας κοντά του, επισήμανε: «Νιώθω… μόνη μου όμως, χωρίς λόγο». Εκείνος τα έχασε αναφώνησε κάνοντας το πλατό να ξεσπά ολόκληρο σε γέλια: «Φοβάμαι! Βοήθεια».

Δείτε επίσης: Στο φουσκωτό σκάφος του Ματέο Παντζόπουλου - Αρμενίζει στη θάλασσα Κυριακάτικα με τον σύζυγό της

Η παρουσιάστρια τη Δευτέρα 17/6 αποκάλυψε την ημερομηνία που θα προβληθεί η εκπομπή της για τελευταία φορά και στην συνέχεια εκτός του ότι θα πάει διακοπές με την οικογένεια της, δεν θα ξανά εμφανιστεί στο MEGA.

«17 έχει ο μήνας σήμερα. Πήγε 17. Πω πω... Αυτή η βδομάδα πέρασε γρήγορα, γιατί η προηγούμενη μου φάνηκε πολύ μεγάλη. Αυτή μου φάνηκε ότι τρέχει. Φαντάσου, να τελειώνουμε 5 Ιουλίου και δεν αισθάνομαι ότι πω πω τι γίνεται... Που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Αλλά... Όχι, αυτή κυλάει ωραία», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια είπε πως έμειναν μόλις τρεις εβδομάδας και έστειλε τα φιλιά της προς την κάμερα πηγαίνοντας προς τον καναπέ του πλατό της εκπομπής της.

Δείτε επίσης: Η πρώτη της αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το MEGA