Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Ήταν στενάχωρος ο χωρισμός και για τους δύο αλλά...»

Η αποκάλυψη για το τέλος της σχέσης τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Ήταν στενάχωρος ο χωρισμός και για τους δύο αλλά...»

O Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο Κοσμοράδιο για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια 3 χρόνια μετά το χωρισμό τους που "έσκασε" σαν "βόμβα" στην ελληνική showniz. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το ποιο είναι το μυστικό που τον κάνει να διατηρεί καλές σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, αφού ακόμα κάνουν παρέα με τον φωτογραφικό φακό να τους έχει απαθανατίσει μαζί.

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την Ζέτα Μακρυπούλια

«Μυστικό συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Ο λόγος είναι ότι αυτά τα χρόνια πέρασαν πολύ όμορφα χωρίς κόντρες, διαξιφισμούς, χωρίς σοβαρές διαφωνίες. Πάντα σε μία σχέση υπάρχουν και οι καβγάδες αλλιώς τι είναι; Αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που έμενε ήταν ένας σημαντικός, δυνατός δεσμός.

Ήταν στενάχωρος ο χωρισμός και για τους δύο αλλά ήταν απαραίτητο. Είχε κλείσει ο κύκλος. Αλλά γιατί να είσαι στα μαχαίρια με έναν άνθρωπο που είσαι τόσο χρόνια μαζί και έχεις τόσο ωραία πράγματα να θυμάσαι;» αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή τις σχέσεις που έχει σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε επίσης: «Είχαν γράψει ότι η σχέση με τη Ζέτα ήταν συμβόλαιο!» - Ο Καβατζίκης "έσπασε" τη σιωπή του για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε πει για το λόγο που δεν απέκτησαν ποτέ παιδί μέσα στα 10 χρόνια σχέσης τους: «Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί. Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο στριπτίζ και στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν».