Φαίη Σκορδά: «Δεν έχω ξαναδεί εγώ στην τηλεόραση κάποιος να...» - Η ατάκα όλο νόημα για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Εγώ επειδή δεν κρύβομαι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Δεν έχω ξαναδεί εγώ στην τηλεόραση κάποιος να...» - Η ατάκα όλο νόημα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου, συζητήθηκαν για άλλη μία φορά οι τηλεοπτικές εξελίξεις και οι μεταγραφές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, με την Φαίη Σκορδά να μιλάει όλο νόημα για τις φήμες που θέλουν την Μαρία Αναστασοπούλου να πηγαίνει στον σταθμό του Νέου Φαλήρου, αλλά και για τα δικά της επόμενα βήματα.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τη μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου και το τηλεοπτικό της μέλλον

«Αν ισχύει ότι η Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται στον ΣΚΑΪ, επειδή ακούγονται διάφορα, κι εγώ οφείλω να πω επειδή είμαι σε αυτό το κανάλι αυτή τη στιγμή και έχω ζήσει δύο χρόνια, ότι είναι μία πολύ ωραία επιλογή. Ξέρω γιατί το λέω και έχει σημασία το ότι το λέω εγώ. Είναι μία πάρα πολύ ωραία και σωστή επιλογή, θεωρώ και για τις δύο πλευρές. Το λέω από καρδιάς, πραγματικά, με σεβασμό και παράλληλα σε αυτό υπάρχει και ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να επισημαίνει:

«Η κοπέλα κάνει κάτι πρωτοφανές. Δεν έχω ξαναδεί εγώ στην τηλεόραση κάποιος να λέει "θα έρθει να κάνει την εκπομπή που κάνω εγώ και είναι τέλεια επιλογή". Δεν έχει ξαναγίνει. Μπράβο».

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου: ''Σπάει'' τη σιωπή της για τον Γιώργο Παπαδάκη - «Περιμένω τη στιγμή που θα μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά»

«Οφείλω να το πω δημόσια, αν ισχύει αυτό, γιατί έχω αυτές τις σχέσεις με αυτό το κανάλι και μαζί με αυτό είναι σαν να λέω και ένα ευχαριστώ για τον τρόπο που χειρίζονται κάποια θέματα και τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για τον ΣΚΑΪ. Εγώ θα σας πω, αγαπητοί μου τηλεθεατές, φέρεται απίστευτα, σε εμένα τουλάχιστον. Οφείλω να το πω τώρα σε αυτή την περίπτωση», επισήμανε η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά.

Και επειδή ο Χάρης Λεμπιδάκης της πετούσε μπηχτές, η ίδια θέλησε να λήξει το θέμα, λέγοντας: «Εγώ επειδή δεν κρύβομαι, δεν έχω υπογράψει κάπου. Εγώ μόνο ξέρω! Και δεν το λέω από θέση ισχύος ούτε παιχνιδιού, γι' αυτό τον λόγο πριν από λίγο ευχαρίστησα το κανάλι που είμαι και μπορεί και να είμαι, ποτέ δεν ξέρεις. Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Και στον ΑΝΤ1 ήμουν 10 χρόνια και έχω δημιουργήσει σχέσεις πολύ στενής φιλιάς με ανθρώπους που είναι και στελέχη αυτή τη στιγμή. Το ίδιο, όχι με όλους, αλλά με ένα μεγάλο ποσοστό συμβαίνει και εδώ στον ΣΚΑΪ».

Δείτε επίσης: "Λύγισε" στον αέρα του Fay's Time - «Με συγχωρείτε, τρέμω! Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος...»