Απόστολος Λύτρας: Την είχε αγοράσει για την 1η σύζυγο και τις κόρες του - Αυτή είναι η μονοκατοικία στο Χαλάνδρι που μπαίνει σε πλειστηριασμό

Με τρεις ορόφους και "πνιγμένη" στα δέντρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Απόστολος Λύτρας: Την είχε αγοράσει για την 1η σύζυγο και τις κόρες του - Αυτή είναι η μονοκατοικία στο Χαλάνδρι που μπαίνει σε πλειστηριασμό

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό, βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση, καθώς πέρα από την φυλάκισή του, βρίσκεται αντιμέτωπος με οικονομικά προβλήματα. Για τον λόγο αυτό, το σπίτι του στο Χαλάνδρι έχει μπει σε πλειστηριασμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μονοκατοικία αυτή έδωσαν στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, παρουσιάζοντας και κάποιες εικόνες από το εξωτερικό αυτού, το οποίο είναι μέσα στα δέντρα και τη φύση.

Αυτό είναι το σπίτι του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι που μπαίνει σε πλειστηριασμό

«Αυτό το σπίτι το αγόρασε ο κύριος Λύτρας για να μείνουν οι δύο κόρες του από τον πρώτο γάμο, μαζί με την πρώην σύζυγό του. Το αγόρασε έναντι του ποσού των 450.000 ευρώ. Επειδή υπήρχε κάποια δυσκολία στην πληρωμή, στην καταβολή των δόσεων, γιατί το είχε πάρει με δάνειο, αυτό το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 26 Ιουνίου και πλέον ερωτάται το ενδεχόμενο η σύζυγος και οι δύο κόρες του κύριου Λύτρα να μείνουν άστεγες.

Μέχρι την Παρασκευή έπρεπε να έχει καταβληθεί το ποσό των 100.000 ευρώ, κάτι το οποίο λένε οι πηγές μας ότι είναι αδύνατον. Ο κύριος Λύτρας, να το πούμε λαϊκά, δεν έχει φράγκο. Σε ότι έχει να κάνει με τον λογαριασμό καταθέσεων, δεν έχει πρόσβαση», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, με τον Τάσο Τεργιάκη να επισημαίνει πως πρόβλημα με το συγκεκριμένο σπίτι υπήρχε ήδη 1,5 χρόνο πριν.

Ο ίδιος εξήγησε πως η κατοικία αυτή είναι 185 τετραγωνικά μέτρα, τρίπατη και μαζί με αυτήν υπάρχει και ο χώρος του υπαίθριου πάρκινγκ. Η διαδικασία του πλειστηριασμού μπορεί να μπλοκαριστεί σε περίπτωση που ο δικηγόρος βρει δικό του αγοραστή και τα χρήματα που θα λάβει αρκούν για να καλύψουν το ποσό που χρωστάει είτε εάν ο ίδιος βρει τα χρήματα αυτά μόνος του, κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό, εφόσον σε άλλο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή αποδείχθηκε πως είναι "πνιγμένος στα χρέη" - δείτε εδώ τι συμβαίνει με το δικηγορικό του γραφείο.