Ελένη Χατζίδου για τη μπηχτή της Νέγκα στη Σάττι: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατηθώ όπως η Μαρίνα! Τι ήταν αυτό τώρα;»

Τα σχόλια για την αμήχανη στιγμή στα Mad VMA 2024

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου για τη μπηχτή της Νέγκα στη Σάττι: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατηθώ όπως η Μαρίνα! Τι ήταν αυτό τώρα;»

Μεγάλος σάλος είχε δημιουργηθεί όταν η Μαρίνα Σάττι είχε χασμουρηθεί σε συνέντευξη Τύπου πριν την Eurovision, με πολλούς να την κατακρίνουν για την κίνησή της και άλλους να την αποθεώνουν καθώς θεώρησαν πως έτσι έδειξε την στήριξή της προς την Παλαιστίνη, εφόσον το έκανε την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος.

Παρόλα αυτά, πέρασε κάποιο διάστημα από τότε και το θέμα ξεχάστηκε. Η Αθηναΐς Νέγκα, ωστόσο, θέλησε να το επαναφέρει, την ώρα που παρέδιδε το βραβείο στην τραγουδίστρια στα Mad Video Music Awards που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 19/6 (δείτε εδώ τα αιχμηρά λόγια της).

Τα σχόλια της Ελένης Χατζίδου για τη μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, με τον κόσμο να κατακρίνει την παρουσιάστρια στο twitter (δείτε εδώ τα σχόλια και την απάντησή της), ενώ θέση για το όλο θέμα πήρε και η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Πέμπτης 20/6 στον αέρα του Breakfast at Star.

«Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατηθώ όπως η Μαρίνα Σάττι. Η αδιαφορία της ίσως ήταν καλύτερη. Πολύ άβολο κι αμήχανο. Δεν έκοψε λίγο τη φόρα που είχε ο κόσμος αυτό που είπε η Αθηναΐς; Επαναφέρει ένα πράγμα που έχει αμαυρώσει όλο το θέμα της Eurovision. Ποιος είπε να κάνει χαρούλες την ώρα που έδινε το βραβείο; Ας έκανε αυτό που καλέστηκε να κάνει. Επειδή το είχε δηλώσει και έχουμε δει την τοποθέτησή της, δεν χρειαζόταν να το κάνει εκείνη τη στιγμή.

Σε καλούν να κάνεις κάτι, παίρνεις τα ονόματα τη Μαρίνα Σάττι, προφανώς δεν ξέρεις ποιος κερδίσει, αλλά βλέπεις το όνομα της Μαρίνας Σάττι. Μπορείς να πεις "Παιδιά έχω εκφραστεί αντίθετα στις πεποιθήσεις της Μαρίνας κι επειδή είναι υποψήφια και έχει πιθανότητες να βγει μπροστά όσο και οι άλλοι και να πάρει το βραβείο, δεν θα ήθελα να το δώσω. Σας ευχαριστώ πολύ, με τιμάτε, αν θέλετε να μου δώσετε μία άλλη κατηγορία που δεν είναι η Μαρίνα Σάττι" και τέλος. Τι ήταν αυτό τώρα;», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Και ο Ετεοκλής Παύλου επισήμανε με την σειρά του για τον τρόπο που το αντιμετώπισε η τραγουδίστρια όταν ανέβηκε στη σκηνή: «Καλά έκανε, εμένα μου άρεσε ο τρόπος που το χειρίστηκε. Και ο κόσμος που ζητωκραύγαζε από κάτω και φώναζε "Μαρίνα" ήταν σαν να απάντησε ο ίδιος στην Αθηναΐς Νέγκα. Δεν έχεις λόγο εκείνη τη στιγμή να εκφράζεις την άποψή σου. Αυτό είναι το θέμα παιδιά. Είναι η στιγμή του καλλιτέχνη, παίρνει το βραβείο σου. Είναι η Μαρίνα Σάττι. Όσοι έχουν διαφωνήσει έχουν διαφωνήσει κι όσοι έχουν συμφωνήσει, καλώς έχουν κάνει κι αυτοί. Είναι μια άλλη στιγμή».