Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ ντρέπομαι γι' αυτό που άκουσα!» - Άναυδη με τη δήλωση του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα

«Τέτοιες δηλώσεις είναι επικίνδυνες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ ντρέπομαι γι' αυτό που άκουσα!» - Άναυδη με τη δήλωση του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πλησίασε τον Θέμη Αδαμαντίδη, ώστε να καταγράψει τα σχόλιά του σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, καθώς ο δικηγόρος υπερασπιζόταν την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, όταν εκείνη είχε καταγγείλει τον τραγουδιστή για τον ξυλοδαρμό της - δείτε εδώ τι συμβαίνει με το ζευγάρι, παρόλο που τα ξαναβρήκαν, μετά τη μήνυση που του είχε κάνει.

Ο ίδιος, λοιπόν, δήλωσε: «Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω κάτι ή να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική προς το πρόσωπό του, γι' αυτόν τον λόγο και μόνο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια περνούν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Ήταν απλά μία άτυχη στιγμή. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται δείχνει μία υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι καλά, πάλι μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά».

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στη δήλωση του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα

Αφού προβλήθηκε το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και επισήμανε: «Μισό λεπτό. Θέλω να πω κάτι. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι γι' αυτό που άκουσα. Τι συζητάμε, τα αυτονόητα; Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;», με τους συνεργάτες της να αντιδρούν έντονα σε αυτά που είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μάλιστα, που ήταν καλεσμένος στο πλατό, σημείωσε: «Τέτοιες δηλώσεις είναι επικίνδυνες και φοβάμαι ότι καθοδηγούν άλλους ανθρώπους να θεωρούν φυσιολογικό ότι χτυπάμε όποιον θέλουμε και όποιον γουστάρουμε» και η παρουσιάστρια κλείνοντας το θέμα, τόνισε: «Ο καθένας κρίνεται με τις δηλώσεις και τις πράξεις του. Ακούτε και κρίνεται εσείς οι τηλεθεατές και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Κρίθηκε προφυλακιστέος - Οδηγείται στον Κορυδαλλό