Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγνώμη...» - Ζαλίστηκε και έσκυψε το κεφάλι στον αέρα του ALPHA

Η έντονη αδιαθεσία και η απολογία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγνώμη...» - Ζαλίστηκε και έσκυψε το κεφάλι στον αέρα του ALPHA

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου, η Κατερίνα Καινούργιου αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία την ώρα που συζητούσε με τους συνεργάτες και τους καλεσμένους της για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, ο οποίος θα υποβάλει μήνυση στην Σοφία Πολυζωγοπούλου - δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Απολογήθηκε γι' αυτό και αφού συνήλθε εξήγησε πως είναι πολλά που παίζουν ρόλο, εξηγώντας πως από τη μία πλευρά είναι και η ζέστη που προκαλεί ζαλάδες, από την άλλη όμως φταίει και η δουλειά και οι δυσάρεστες ειδήσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας καθημερινά.

Η αδιαθεσία της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

«Συγγνώμη, ζαλίστηκα λίγο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια πιάνοντας το κεφάλι με τα χέρια της και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω, δεν σας τυχαίνει, ίσως και από την ένταση της δουλειάς πολλές φορές και με τη ζέστη... εκεί που είσαι ξαφνικά να ζαλίζεσαι χωρίς λόγο... Σαν σκοτοδίνη».

Δείτε επίσης: ALPHA - Χαμός στο κανάλι με την Κατερίνα Καινούργιου

Πριν από λίγες μέρες, έπαθε ταραχή στον αέρα της εκπομπής της. Το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου, συγκεκριμένα, εκεί που συζητούσε με τους συνεργάτες της και η ροή του προγράμματος προχωρούσε κανονικά, η ίδια πετάχτηκε από την καρέκλα της και άρχισε να φωνάζει φοβισμένη.

Ο λόγος; Μία αράχνη, η οποία περπατούσε στο τραπέζι και επειδή δεν αντέχει καθόλου το συγκεκριμένο αρθρόποδο, ζήτησε αμέσως από τους συνεργάτες της να κάνουν κάτι για να μπορέσει να ηρεμήσει και να καθίσει πάλι στην θέση της.

«Συγγνώμη παιδιά, θέλω να σας πω κάτι. Κώστα, έλα μέσα. Πάρ' το! Έχω αραχνοφοβία! Σε παρακαλώ, είναι τεράστια. Μη τη σκοτώσεις. Παιδιά, δεν είπα σφάξτε την, απλά πάρτε την από δω, δεν μπορώ!», έλεγε, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως οι αράχνες δεν κάνουν κακό.

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση για τον άντρα που της στέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα

Τότε, στο πλατό μπήκε ο βοηθός παραγωγής και την απομάκρυνε με την παρουσιάστρια να εξηγεί πως έχει ξεκινήσει όλη αυτή φοβία της: «Προτιμώ να δω φίδι, κατσαρίδα. δεν θα πάθω τίποτα. Δεν μπορώ. Έχω θέμα με τις αράχνες. Όταν ήμουν μικρή είχα δει την ταινία "αραχνοβοφία" και ακόμα έχω τη σκηνή που πάει και πλέκει τον ιστό και τον σκοτώνει και επειδή μικρή με είχαν πατήσει αράχνες... Έχω δει κάτι "κτήνη" με το συμπάθιο. Ειδικά τις ταραντούλες τις τεράστιες...», επισήμανε.

Δείτε επίσης: Δύσκολο το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμουν στη χειρότερή μου φάση! Ήταν κάτι που με είχε στενοχωρήσει πάρα πολύ...»