Απόστολος Λύτρας: «Είναι πνιγμένος στα χρέη!» - Στον αέρα το δικηγορικό του γραφείο και οι 11 συνεργάτες του

Τι συνέβη στη συνάντησή τους χθες 19/6 αργά το βράδυ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία μετά την μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον ξυλοδαρμό της, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά προβλήματα. Μετά το γεγονός πως το σπίτι του στο Χαλάνδρι, το οποίο ήταν δηλωμένο ως κατοικία της γυναίκας του, βγήκε στο "σφυρί", έγινε γνωστό πως στο δικηγορικό του γραφείο υπάρχει κάποια οικονομική δυσπραγία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το ενοίκιο του γραφείο ανέρχεται στα 1.000 ευρώ το μήνα και το τελευταίο διάστημα δεν έχει πληρωθεί, ενώ οι 11 συνεργάτες του ποινικολόγου, που εργάζονται στον χώρο, δεν μπορούν να πληρωθούν, διότι δεν υπάρχουν οι πόροι.

Οι αποκαλύψεις για το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε, μάλιστα, στον αέρα: «Χθες αργά το βράδυ, στην οδό Σκουφά, κεντρικά στο Κολωνάκι, που βρίσκεται το γραφείο του κύριου Λύτρα, έφτανε ένας ένας από τους 11 δικηγόρους και ασκούμενους που εργάζονται στο γραφείο. Είχαν κανονίσει μία συνάντηση σημαντική για να συζητήσουν ότι δεν υπάρχει δραχμή τσακιστή, να το πω σκωπτικά. Δεν υπάρχουν χρήματα και για να πληρωθούν τα 11 άτομα, δεν υπάρχουν χρήματα για τις βασικές υποχρεώσεις, για τα έξοδα του γραφείου, όχι μόνο για το ενοίκιο - δύο ενοίκια πρέπει να πληρωθούν που είναι 1.00 ευρώ το μήνα - αλλά μιλάμε για έξοδα όπως τα παράβολα, οι αναβολές, φωτοτυπίες... Δεν υπάρχουν ούτε γι' αυτά».

Και σε ερώτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη, η οποία αναρωτήθηκε εάν τα οικονομικά προβλήματα αυτά προϋπήρχαν, η ίδια απάντησε: «Ο κύριος Λύτρας είναι πνιγμένος στα χρέη. Από την τσέπη τους έχουν βάλει μέχρι και οι ασκούμενοι για να μπορεί να τρέξουν αυτές οι λίγες ημέρες μέχρι και τώρα. Τα χρήματα τα είχε γράψει όλα στη Σοφία».

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας - Θα υποβάλει μήνυση και αγωγή κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Λύτρας χρέη