Αθηναΐς Νέγκα: «Πάντα σιχαμένη ήταν», «Ντροπή και στο Madtv που το επέτρεψε» - Σάλος στο twitter μετά τη μπηχτή της στην Σάττι στα VMA 2024

Η απάντησή της μετά τα σχόλια που γράφτηκαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: «Πάντα σιχαμένη ήταν», «Ντροπή και στο Madtv που το επέτρεψε» - Σάλος στο twitter μετά τη μπηχτή της στην Σάττι στα VMA 2024

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα MAD Video Music Awards 2024, η πιο μεγάλη "γιορτή" του χρόνου για τον καλλιτεχνικό χώρο και τους Έλληνες celebrities. Ήταν ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα! Ξεχώρισαν πολλοί καλλιτέχνες με τις εμφανίσεις τους, όπως η Ελένη Φουρέιρα (δείτε εδώ την συγκίνησή της παραλαμβάνοντας ένα από τα βραβεία της), ωστόσο ένα σκηνικό έχει γίνει viral από χθες και έχει "ταράξει" το κοινό.

Πρόκειται για την μπηχτή που πέταξε η Αθηναΐς Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι την ώρα που της έδινε το βραβείο της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο χασμουρητό της τραγουδίστριας, που είχε σχολιαστεί έντονα λίγο πριν την εμφάνισή της στην Eurovision και πολλοί έγιναν έξαλλοι μαζί της.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στα λόγια της που δεν έδειξαν οι κάμερες).

Άλλοι γιατί μίλησε για κάτι τέτοιο σε μία άκυρη στιγμή και άλλοι γιατί θεώρησαν πως με αυτόν τον τρόπο στηρίζει το Ισραήλ και τη γενοκτονία που πραγματοποιείται όλο αυτό το διάστημα με τον πόλεμο στην Παλαιστίνη. Στο twitter, λοιπόν, έγινε χαμός.

Τα σχόλια που γράφτηκαν για την μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι στα Mad VMA 2024

Νέγκα Σάττι Mad VMA twitter

Νέγκα Σάττι Mad VMA αντιδράσεις

Αντιδράσεις στο twitter για Σάττι Νέγκα Mad VMA

Η απάντησή της

Μετά τον σάλο που ακολούθησε, η Αθηναΐς Νέγκα θέλησε να δώσει μία απάντηση για όλο αυτό, γράφοντας σε ένα tweet: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».

Ως απάντηση σε αυτό, ένας χρήστης της πλατφόρμας της απάντησε λέγοντας: «Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά και να πληρωθείτε γι' αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;».

Με την ίδια να τονίζει: «Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές ! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες, την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος «διαφωνώ μαζί σου» αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς».

Η απάντηση της Αθηναϊδας Νέγκα για την Μαρίνα Σάττι και τα Mad VMA