Mad VMA 2024: Δεν το έδειξε η κάμερα - Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στα λόγια της Αθηναΐδας Νέγκα για το χασμουρητό

Λίγο πριν παραλάβει το πρώτο της βραβείο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Mad VMA 2024: Δεν το έδειξε η κάμερα - Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στα λόγια της Αθηναΐδας Νέγκα για το χασμουρητό

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα Mad Video Music Awards 2024 και πολλοί ήταν οι νέοι καλλιτέχνες που παρέλαβαν το πρώτο τους βραβείο, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Μαρίνα Σάττι, η οποία μπορεί να μην είναι πρωτοεμφανιζόμενη, ωστόσο ήταν υποψήφια για πρώτη φορά.

Η ίδια, λοιπόν, σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο της, φανερά συγκινημένη για το επίτευγμά της (δείτε εδώ το βίντεο), ωστόσο πριν από λίγα δευτερόλεπτα είχε προηγηθεί μία έκφραση από την Αθηναΐδα Νέγκα η οποία της παρέδωσε το βραβείο, που την έφερε σε αμηχανία. Η παρουσιάστρια, ουσιαστικά, μίλησε για το χασμουρητό της που είχε γίνει viral στην Eurovision και δήλωσε πως διαφωνεί μαζί της, σε μία στιγμή ιδιαίτερη για εκείνη (δείτε εδώ τα λόγια της).

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στα λόγια της Αθηναΐδας Νέγκα την ώρα που της παρέδιδε το βραβείο στα Mad VMA

Και, παρόλο, που στη σκηνή η ίδια ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της με χαρά, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια, ακούγοντας την Αθηναΐδα να μιλάει, είχε μία άλλη αντίδραση, την οποία δεν έδειξαν οι κάμερες. Μέσα από ένα βίντεο που διέρρευσε στο twitter, η τραγουδίστρια κοιτούσε απορημένη και αμήχανη και κάπως ενοχλημένη... Δεν θέλησε, όμως, να δώσει συνέχεια.

Το χασμουρητό αυτό είχε συμβεί κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου των 10 χωρών που από τον Β ημιτελικό, πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/5 στο Μάλμε της Σουηδίας, την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, χασμιουριόταν και έκανε πως κοιμάται, ενώ έκανε χιούμορ και με τον κόσμο από κάτω. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως η κίνηση της αυτή θα έφερνεπολύ αρνητικά αποτελέσματα στην ψηφοφορία της επιτροπής. Μπορεί το Ισραήλ να έχει βομβαρδίζει την Λωρίδα της Γάζας κάτι που είναι αποτρόπαιο και κατακριτέο, ωστόσο, είναι αγενέστατο απέναντι σε μια συνάδελφο της. Άλλοι όμως την "χειροκρότησαν"!