Μελίνα Νικολαΐδη: Τέλος τα ψέματα - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ήταν ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που απασχόλησαν αρκετά με την σχέση τους. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους οι φωτογράφοι έπεφταν πάνω τους μπας και απαθανατίσουν κάποια πιο τρυφερή στιγμή μεταξύ τους, όπως ένα καυτό φιλί ή μια αγκαλιά. Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει τέτοια στιγμιότυπα να δημοσιεύονται. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δεν είναι πια μαζί.

Η αλήθεια είναι πως όλοι το είχαμε υποπτευτεί. Καμία κοινή έξοδο για καιρό, όπως και καμία κοινή ανάρτηση στα social media. Τον χωρισμό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στην εκπομπή Happy Day.

Η διαφορά ηλικίας μπήκε ανάμεσα στην Μελίνα Νικολαΐδη και τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Πιο συγκεκριμένα, ενώ μέρες τώρα φημολογούνταν πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, το πρωί της Πέμπτης 19/6 η Τίνα Μεσσαροπούλου επιβεβαίωσε το γεγονός στον αέρα του Happy Day αναφέροντας χαρακτηριστικά πως επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ο οποίος της εκμυστηρεύτηκε την δυσάρεστη αυτή τροπή στην σχέση του. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ALPHA αποκάλυψε και τον λόγο που το ζευγάρι μετά από 2 ολόκληρα χρόνια έφτασε στον χωρισμό λέγοντας «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελίνας μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού

Το βράδυ της Τετάρτης 19/6 η κόρη της Δέσποινας Βανδή συνόδευσε την μητέρα της στα Mad VMA κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ελεύθερη.