Mad VMA: «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά...» - Η αμηχανία όταν η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε βραβείο στην Μαρίνα Σάττι

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mad VMA: «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά...» - Η αμηχανία όταν η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε βραβείο στην Μαρίνα Σάττι

Στο γήπεδο του Tae Kwon Do πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Mad Video Music Awards 2024, το βράδυ της Τετάρτης 19/6. Για ακόμα μια χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν ήταν και η Μαρίνα Σάττι.

Την απονομή του βραβείου έκανε η Αθηναΐς Νέγκα, δίνοντας της το βραβείο για τον Καλλιτέχνη POP. Την ώρα όμως που ανακοίνωνε το όνομα της, σχολίασε το χασμουρητό της λίγο πριν τον τελικό της Eurovision την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στην συνέντευξη τύπου.

Τι είπε η Αθηναΐς Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι, η οποία με το που πήρε το βραβείο απομακρύνθηκε.

Με μαύρο φόρεμα που είχε ιδιαίτερα σκισίματα στάθηκε στο stage και μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για όλη τη στήριξη στο πρόσωπό της. Να πούμε επίσης εδώ, πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μαρίνα Σάττι κερδίζει βραβείο στα Mad.

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα...Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε επίσης: Mad VMA 2024: Εντυπωσιακά, see through, λαμέ φορέματα και άλλα πολλά - Οι εμφανίσεις των Ελλήνων celebrities