Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Είμαστε πολύ στραφταλιζέ για κάτι τόσο σκοτεινό»

Η απάντηση μετά το σάλο που έγινε για τις δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Είμαστε πολύ στραφταλιζέ για κάτι τόσο σκοτεινό»

Χαλασμός επικράτησε πριν από λίγες ημέρες όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του και συνελήφθη ενώ είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στις 17/6 ήρθε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες της μετά την δήλωση που έκανε πως «Ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Δεν το ξέρεις. Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή «έχει καταστραφεί ολόκληρος» και στα social media επικράτησε χαμός με τον κόσμο να της κάνει επιθέσεις - δείτε τι έχει γραφτεί.

Μια ημέρα αργότερα, θέλοντας να απαντήσει σε όλο τον χαμό για να "σώσει" την κατάσταση, βγήκε στην εκπομπή της και μίλησε για τις επιθέσεις που δέχτηκε, ενώ ανέφερε πως «Μη μου χρεώνεται λοιπόν πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στην δικαιοσύνη. Δείτε την εκπομπή ολόκληρη και αν συνεχίσετε να με κατηγορείται εγώ θα σκύψω το κεφάλι και θα ζητήσω συγγνώμη» - δείτε αναλυτικά τι είπε περί χάμπουργκερ και τσίζμπερκερ.

Μάλιστα, πολλά είναι και τα δημόσια πρόσωπα που βγήκαν και την κατηγόρησαν για την άποψη της, μιλώντας παράλληλα για δικά τους περιστατικά τα οποία είχε σχολιάσει.

Τι απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη για την Ζήνα Κουτσελίνη;

Οι κάμερες των εκπομπών, συνάντησαν την Μαίρη Συνατσάκη στο κόκκινο χαλί των Mad VMA και την ρώτησαν σχετικά, με την επιχειρηματία να απαντάει «Νιώθω ότι εντελώς λάθος ο τόπος για αυτή την κουβέντα. Είμαστε πολύ στραφταλιζέ εδώ για να σχολιάσουμε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που είναι κάτι πολύ σκοτεινό και απασχολεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Η έμφυλη βία, εννοώ. Θα προτιμούσα σε αυτές τις περιπτώσεις να είμαστε όλοι με την πλευρά του θύματος, χωρίς κανένα αλλά... Γιατί ό,τι πούμε μετά το αλλά, ακυρώνει ό,τι έχει ειπωθεί νωρίτερα.

Είμαστε με το θύμα αλλά είναι "πολύ στεναχωρημένος ο συγκεκριμένος". Νομίζω ότι δίνει εντελώς λάθος μήνυμα στην κοινωνία, γενικά τέτοιες δηλώσεις. Δεν το προσωποποιώ. Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα «αλλά». Είμαστε με το θύμα. Τελεία. Δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη».

Βέβαια, οι δημοσιογράφοι δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν και για το νέο σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου, λέγοντας «Χαίρομαι πολύ για την Αθηνά και τη σχέση της. Δεν κρύβεται. Είναι χαρούμενη. Δεν σας λέω κάτι που δεν ξέρετε».