Mad VMA 2024: Το ζευγάρι που έκλεψε τις εντυπώσεις - Τρελά ερωτευμένοι πόζαραν και τους χάζευαν όλοι

Ο πρόσφατος γάμος τους έγινε αρκετά μεγάλο θέμα συζήτησης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2023 όταν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και σεβασμού σε ένα ονειρικό σκηνικό στο νησί της Πάρου. Ο γνωστός τραγουδιστής και η 28χρονη δικηγόρος, μετά από 4 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, με την τελετή να λαμβάνει μέρος στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, τόπο καταγωγής του πρώτου.

Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι παντρεμένο πια, με τον ίδιο ενθουσιασμό και τον ίδιο έρωτα στα μάτια του εμφανίζεται δημόσια στο χαλί των Mad Video Music Awards, την γιορτή μουσικής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19/6 στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Εκείνη ντυμένη στα λευκά, σα νύφη, κι εκείνος δίπλα της με ένα μαύρο κοστούμι την κρατούσε αγκαλιά.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Stan και Βέρα Σωτηροπούλου στα MAD!

Mad VMA 2024 Βέρα Σωτηροπούλου και Σταν

Mad VMA 2024 ζευγάρι

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής πριν ανέβει στη σκηνή και ξεσηκώσει το πλήθος του κόσμου με ένα απίστευτο remake του "Σε θέλω εδώ" με τον Fy παραχώρησε και κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Η ζωή με την γυναίκα μου είναι ίδια ακριβώς με πριν τον γάμο απλά τώρα δεν έχεις να ετοιμάσεις τα του γάμου, ξέρεις. Αυτή είναι η διαφορά. Οι θαυμάστριες σε ακολουθούν για την μουσική όπως γενικότερα οι θαυμαστές σε ακολουθούν όταν κάνεις σωστά την δουλειά σου οπότε θέλω να πιστεύω ότι ακόμα κάνω καλά την δουλειά μου και γι΄αυτό τον λόγο ακούει ακόμα ο κόσμος την μουσική μου»