Θύμα απάτης ο Σάκης Ρουβάς; Το διαφημιστικό φυλλάδιο στα Αραβικά Εμιράτα με το πρόσωπό του

Δίνεται στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια είδηση, που ίσως και ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς να μην γνώριζε βγήκε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη 19/6 μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Σε κάθε περίπτωση, πριν προβληθεί το ρεπορτάζ είχε ενημερωθεί το περιβάλλον του τραγουδιστή για την είδηση.

Πιο αναλυτικά, ένας ταξιδιώτης στο αεροδρόμιο του Ντουμπάει έλαβε στα χέρια του διαφημιστικό φυλλάδιο με το πρόσωπο του Σάκη Ρουβά. Κέντρο αισθητικής λοιπόν, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαφημίζεις τις υπηρεσίες της με το πρόσωπο του καλλιτέχνη.

Η διαφήμιση με το πρόσωπο του Σάκη Ρουβά σε κέντρο αισθητικής στα Αραβικά Εμιράτα

Δείτε επίσης: Μπάμπης Στόκας: «Ήταν λάθος η συνεργασία μου με τον Σάκη Ρουβά, δεν είχαμε τίποτα κοινό»

Το εν λόγω ινστιτούτο ομορφιάς λέγεται, ότι έχει έδρα στο Λίβανο και δραστηριοποιείται γενικότερα στα Αραβικά Εμιράτα. Μέχρι στιγμής δεν έχει απαντηθεί από τον Σάκη Ρουβά για το αν έχει συναινέσει για τη χρήση της φωτογραφίας του ή αν έχει πέσει θύμα απάτης.

Σάκης Ρουβάς – Άννα Βίσση: Παρατράγουδα με θαμώνα

Θα μπορούσε να είναι και στιγμιότυπο από θεατρική παράσταση όταν στην σκηνή του “Αθηνών Αρένα” την ώρα που τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, ανέβηκε θαμώνας που άρχισε να του πετάει τα καλάθια με τα λουλούδια στα επίμαχα σημεία προκαλώντας τον εκνευρισμό του. Ο καλλιτέχνης διέκοψε το τραγούδι του έδωσε το μικρόφωνο και αποχώρησε από την πίστα ενώ ο επικίνδυνος εισβολέας τον τραβούσε από τα μανίκια για να γυρίσει πίσω...

Αμέσως μετά εκείνος πήρε το μικρόφωνο και είπε στον Σάκη «είσαι Θεός αγόρι μου, άσε τις μ@@@κίες» και ο Ρουβάς του απάντησε «αφήνω τις μ@@@κίες». Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι είχε ηρεμήσει λίγα λεπτά αργότερα ξανασηκώθηκε για να τον φιλήσει στο κεφάλι, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν βγήκε στην πίστα η Άννα Βίσση. Ο ίδιος θαμώνας αφού της πέταξε καλάθια στο κεφάλι εκείνη αγριεμένη γύρισε προς το μέρος του και τον ρώτησε «τι έγινε ρε» για να πάρει την απάντηση: «πες στον Ρουβά να βγει»