Ελένη Φουρέιρα: Παραλίγο να δακρύσει στη σκηνή των Mad VMA 2024 - Παρέλαβε το βραβείο της εμφανώς συγκινημένη

Συγκλονιστική η αποθέωση από το κοινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Παραλίγο να δακρύσει στη σκηνή των Mad VMA 2024 - Παρέλαβε το βραβείο της εμφανώς συγκινημένη

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή των Mad VMA 2024 το βράδυ της Τετάρτης 19/6 με την τραγουδίστρια να προκαλεί τον απόλυτο πανικό παραλαμβάνοντας το βραβείο, που της χάρισε για μια ακόμα χρονιά ο κόσμος.

Η κατηγορία "Best performer" ανήκει στην Ελένη Φουρέιρα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παραδίδει το βραβείο της. Το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτάει την εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία παραλίγο να ''λυγίσει''.

Εμφανώς συγκινημένη κοιτούσε η τραγουδίστρια το κατάμεστο στάδιο, που δεν σταματούσε να φωνάζει το όνομά της, τονίζοντας πως μετά βίας κρατιόταν να μην δακρύσει για μια ακόμη χρονιά στα Mad VMA.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Καταχειροκροτήθηκε στα Mad VMA 2024 από όλο το στάδιο με το μήνυμα κατά της κακοποίησης - «Καμία ανοχή στη βία!»

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή των Mad VMA 2024

«Απίστευτο! Εεε, δεν θέλω να κλάψω και φέτος ρε παιδιά», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε επίσης: Mad VMA 2024: Εντυπωσιακά, see through, λαμέ φορέματα και άλλα πολλά - Οι εμφανίσεις των Ελλήνων celebrities

Στα περσινά βραβεία Mad, στις 19/6/2023 η Ελένη Φουρέιρα ως νέα μαμά, που κρατούσε τότε στην αγκαλιά της το μωρό της μόλις τέσσερις μήνες περίπου, δεν θα μπορούσε να μην το αφιερώσει στον γιο της, που της άλλαξε τη ζωή και της εκπλήρωσε το πιο μεγάλο και όμορφο όνειρό της. Και φυσικά, το YOUWEEKLY είχε βρεθεί και πέρυσι εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή.

«Θέλω να πω κάτι, πέρυσι σε αυτή την σκηνή, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το El telephone, για πρώτη φόρα έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα», είχε πει συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα. (δείτε εδώ τα βίντεο).