Σπύρος Μπιμπίλας: Σε πολύ δύσκολη θέση - Ανακοίνωσε τον θάνατο δύο Ελλήνων ηθοποιών

«Σήμερα δυστυχώς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 19/6 ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο δύο Ελλήνων ηθοποιών. Με ένα μακροσκελές κείμενο και φωτογραφίες από τη ζωή τους, τους αποχαιρέτησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σμπυράκη, που έφυγε ανήμερα των γενεθλίων του και για Σεσίλια Παπάζογλου -Φορστ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών. Η ίδια μάλιστα ήταν η πρώτη σύντροφος του Κώστα Βουτσά, όπως αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης: Πέθανε γνωστός ηθοποιός - «Ο αποχαιρετισμός του θα γίνει σήμερα...»

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο δύο Ελλήνων ηθοποιών

«Σημερα δυστυχώς ειχαμε και πάλι άσχημα νέα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο με δυο αποχωρησεις. Ο αγαπημένος φίλος και αξιος συνάδελφος ο Γιωργος Σμπυράκης της γενιάς μας έφυγε εντελως ξαφνικά 2 μερες μετα τα γενεθλια του ...Υπηρετησε με αγάπη το θέατρο, αρχικά με τον θιασο ΚΑΘΡΕΠΤΗ της Πέπης Οικονομοπούλου κ μετα στο ΚΘΒΕ...

Και η 96χρονη Σεσιλια Παπαζογλου -Φορστ με την μακρα ιστορία, αφου διασώθηκε απο τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρωσης όπου ειχε εγκλειστεί με τον Αυστριακό κομμουνιστή πατερα της κι εφθασε πεζή στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εντάχθηκε στους νεανικους περιοδεύοντες θιασους.. Εκει γνώρισε τον Γιαννη Δαλλιανίδη, την Μαρθα Καραγιάννη κι υπηρξε το πρωτο κορίτσι του Κωστα Βουτσα που τους ξαναεφερα σε επαφή 60 χρόνια μετα και συνδεθηκαν ξανά με μεγαλη αγάπη.Η Σεσιλια ηταν μεγάλη ευεργέτης του ΤΑΣΕΗ κι υπέροχη γυναικα.Δεν θα τους ξεχασουμε ποτέ...Οι φωτο απο το αρχειο του Αγαπημενου συναδελφου Γιαννη Χριστόπουλο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.