Αντώνης Νικοπολίδης & Βάσω Στασινού: Στιγμές ευτυχίας - Αποφοίτησαν από το σχολείο τα δίδυμα παιδιά τους (Φωτογραφίες)

Με κοστούμι ο Γιώργος Νικοπολίδης και φόρεμα η Μαριτίνα Νικοπολίδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας έζησε η οικογένεια Νικοπολίδη το απόγευμα της Τρίτης 18/6, καθώς τα παιδιά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού αποφοίτησαν από το σχολείο τους.

Ο λόγος για τον Γιώργο Νικοπολίδη και τη Μαριτίνα Νικοπολίδη. Τα δίδυμα παιδιά αποτελούν εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια τον καρπό του έρωτα Αντώνη Νικοποίδη και Βάσως Στασινού (δείτε εδώ σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι).

Μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο instagram η Βάσω Στασινού βλέπουμε πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα παιδιά της, αλλά και τις οικογενειακές φωτογραφίες που έβγαλαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου την ημέρα της αποφοίτησης.

Οι φωτογραφίες από την αποφοίτηση των παιδιών Αντώνη Νικοπολίδη και Βάσω Στασινού

«Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δασκάλους , καθηγητές και όλους όσους συμπορευτήκαμε στα χρόνια του σχολείου !
Ευχαριστούμε # νεαγενιαζηριδη @doukas_school για το υπέροχο ταξίδι των μαθητικών χρόνων», έγραψε η Βάσω Στασινού.


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Αντώνης Νικοπολίδης στο Ακόμα δεν είδες τίποτα είχε μιλήσει για τη σχέση με την οικογένειά του: «Η στήριξη της οικογένειας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ιδιαίτερα η γυναίκα. Εγώ είχα την τύχη να παντρευτώ αρκετά μικρός θα έλεγα. Δεν ξέρω αν το 27-28 φαντάζει μικρός τώρα. Τότε ήταν εντάξει. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος, να μπορείς να μιλήσεις και να μπορεί να σε καταλάβει ο άλλος. Η γυναίκα μου ήταν και αθλήτρια. Είναι πολύ σημαντικό στο να μπορέσω εγώ να λειτουργήσω και να μου δημιουργήσει αυτό το περιβάλλον για να αισθάνομαι ασφαλής να φύγω από σπίτι.

Εκείνη την εποχή σχεδόν έλειπα πάντα, πιο πολύ ήμουν σε ξενοδοχεία παρά στο σπίτι μου. Δεν ζηλεύαμε ο ένας τον άλλον. Δεν της δημιούργησα καταστάσεις για να με ζηλέψει και να νιώσει ανασφάλεια απέναντι μου. Η Βάσω είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και ο ένας στον άλλον δεν δημιούργησε καμία ανασφάλεια μέχρι τώρα. Η σχέση μας πέρασε σίγουρα κάποιες δοκιμασίες - δεν είναι όλα ιδανικά - αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός πέραν όλων των άλλων που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου υπήρξαν θέματα στη σχέση μας και ο βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ χωρίς να το θέλω. Όταν επιστρέφεις από μια διαδικασία που έχει να κάνει με αγώνες, προπονήσεις και ξαφνικά έρχεσαι σπίτι σου αισθάνεσαι σαν εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό. Έρχονται οι αντιδράσεις, τα νεύρα εγώ μπορεί να πέρασα και ένα είδους κατάθλιψη. Μέχρι να βρεις τον επόμενο σου στόχο. Πέρασε ένα διάστημα με αρκετές εντάσεις με κύριο υπεύθυνο εμένα, αλλά βρήκα τι θέλω να κάνω την επόμενη ημέρα και όλα ήρθαν ομαλά», (δείτε εδώ το βίντεο).