Βασίλης Μπισμπίκης & Δέσποινα Βανδή: Πιο διακριτικοί από ποτέ στα μπουζούκια - Ο ηθοποιός της χάιδευε τρυφερά το πόδι

Φωτογραφίες από τη νέα έξοδό τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν μια κοινή βραδινή έξοδο στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Posidonio & Romeo. Ο φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε αποκλειστικά τόσο κατά την είσοδό τους στο κέντρο, αλλά και όσο διασκέδαζαν.

Ο ηθοποιός επέλεξε και αυτή τη φορά total black outfit με τη Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του να κλέβει τις εντυπώσεις. Με ιδιαίτερο φλοράλ σακάκι, λευκές γόβες και τζιν είδαμε την τραγουδίστρια σε μία ακόμη μοναδική εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Στη Μύκονο σε πολυτελές σκάφος και τον Βασίλη Μπισμπίκη - Με μικροσκοπικό μπραζίλ μπικίνι η τραγουδίστρια

Η κοινή έξοδος Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινας Βανδή στα μπουζούκια

Στη συνέχεια, το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί το πρόγραμμα με τους δύο να είναι full in love και αυτή τη φορά πιο διακριτικοί σε ό,τι αφορά τον έρωτά τους. Χαρακτηριστικός είναι μάλιστα ο τρόπος, που ο Βασίλης Μπισμπίκης χάιδευε το πόδι της αγαπημένης του.

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή - Έξοδος
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή - Μπουζούκια
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή

Στην πρόσφατη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο After dark μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και μάλιστα απάντησε στα δημοσιεύματα, που τους θέλουν να παντρεύονται: «Δεν έχω καμία αγωνία για το αύριο, ζούμε για το σήμερα, να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας. Απαπα, Χριστέ μου! Όχι, γάμους δεν θα έχουμε! Τι θέλεις τώρα, ρε Θέμη; Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος. Καθόλου. Για μένα ο γάμος ήταν τα παιδιά. Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά δεν είναι κάτι που επιδιώκω.

Γίνεται να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, να κρατιόμαστε από το χέρι, να πηγαίνουμε στα ταβερνάκια μας, να περνάμε καλά οι δυο μας; Αυτό με ενδιαφέρει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν ο Βασίλης ήταν τραγούδι θα ήταν ο "Γυρισμός". Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από εσένα, δεν υπάρχει επόμενος σταθμός μετά από εσένα», (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη και το βίντεο).