Αναστασία Γιούσεφ: «Είμαι ένα ντροπαλό κορίτσι! Αυτό που νομίζουν ότι είμαι τόσο προχώ και ότι τα ξέρω όλα δεν ισχύει»

«Έχω δοκιμάσει πράγματα γιατί από μικρή ήθελα να πειραματιστώ και να δω τι μου αρέσει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αναστασία Γιούσεφ: «Είμαι ένα ντροπαλό κορίτσι! Αυτό που νομίζουν ότι είμαι τόσο προχώ και ότι τα ξέρω όλα δεν ισχύει»

Η Αναστασία Γιούσεφ βρέθηκε καλεσμένη στο Sex Podcast με τη Δάφνη Καραβοκύρη μιλώντας παρά τους όποιους ενδοιασμούς είχε για τις ερωτικές σχέσεις της και τους συντρόφους, που έχουν περάσει από τη ζωή της μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης: Έτοιμη για γάμο και παιδιά η Αναστασία Γιούσεφ - Οι αποκαλύψεις για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο οικογένειας

Μέσα από τη συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε στο youtube την Τετάρτη 19/6 η Αναστασία Γιούσεφ θέλησε να δείξει και άλλες πτυχές του εαυτού της, καθώς ο κόσμος έχει κυρίως την εικόνα της χορεύτριας για εκείνη.

Οι αποκαλύψεις της Αναστασίας Γιούσεφ για τις ερωτικές σχέσεις της

«Ο κόσμος, επειδή με έχει δει και με έχει μάθει στον χορό και σε όλα αυτά, φαντάζεται ότι μπορεί να είμαι δεν ξέρω και εγώ τι μπορεί να είμαι. Και όμως είμαι ένα ντροπαλό κορίτσι, ένα καλό παιδί μπορώ να πω. Για αυτό είχα ταμπού να έρθω αλλά λέω όχι θα το ξεπεράσω.

Ο κόσμος γενικά κρίνει. Οπότε τέτοιες κουβέντες που είναι πιο προσωπικές είναι λίγο ταμπού. Έχω λίγους και καλούς γνωστούς, που λένε τα προσωπικά σου μην τα βγάζεις. Έναν καιρό ήμουν πολύ ανοιχτή με τον κόσμο αλλά τελευταία άρχισα να κλείνομαι. Δεν είμαι ακριβώς ελεύθερη. Τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι πράγματα που δεν τα μοιράζομαι με τον κόσμο. Εισέπραξα αρκετή αρνητική αντίδραση, ο καθένας μου έλεγε το κοντό του και το μακρύ του, είχα ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστείς, γενικά δεν με επηρεάζει.

Μου αρέσει η εικόνα που έχω χτίσει, το χαίρομαι. Όλο αυτό είναι σίγουρα μια περσόνα. Είμαι έντονη ως άνθρωπος και στον χορό και με την κάμερα και με τους φίλους μου. Είμαι έντονη σαν προσωπικότητα. Νιώθω ότι έχω ένα σεξαπίλ, μου βγαίνει αβίαστα. Είμαι και σεξουαλική στη ζωή μου, σαν άνθρωπος, δεν μπορώ χωρίς σεξ. Αυτό που νομίζουν ότι έχω κάνει τα πάντα στη ζωή μου στο σεξ δεν ισχύει, ότι είμαι τόσο προχώ και ότι τα ξέρω όλα. Έχω δοκιμάσει πράγματα γιατί από μικρή ήθελα να πειραματιστώ και να δω τι μου αρέσει και τι όχι. Έχω καταλήξει ότι μου αρέσουν τα πιο νορμάλ πράγματα, όχι τα πολύ έξαλλα. Είναι αναλόγως τον άνθρωπο.», είπε η Αναστασία Γιούσεφ.