Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια είδηση που κανείς δεν περίμενε έγινε γνωστή την Τετάρτη 19/6 σχετικά με τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη! Μετά από δύο χρόνια σχέσης το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star.gr η κόρη της Δέσποινας Βανδή και ο γνωστός γυμναστικής δεν είναι πλέον μαζί. Ο χωρισμός δεν έχει ανακοινωθεί από καμία πλευρά, ωστόσο το κοντινό περιβάλλον τους έβλεπε πως το τελευταίο διάστημα υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Πολυχρονιαδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα πως αρραβωνιάζεται με την σύντροφό του, Μελίνα Νικολαϊδη

Τίτλοι τέλος για Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Να πούμε εδώ, πως η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - έχουν χωρίσει εδώ και ένα μήνα! Μάλιστα το τελευταίο διάστημα βλέπουμε τη νεαρή φοιτήτρια να κάνει εξόδους χωρίς τον Πολυχρονιάδη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εμφάνισή της Μελίνας στη συναυλία των Coldplay με τον πατέρα της Ντέμη Νικολαΐδη και τη σύντροφό του (δείτε εδώ φωτογραφίες τους).

Μελίνα Νικολαϊδη - Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - Χωρισμός

Πριν από περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις αρχές του Μαΐου του 2024 είχαμε δει τη Μελίνα Νικολαΐδη σε μία έξοδο στα μπουζούκια χωρίς τον Πολυχρονιάδη, που συνήθιζε να βγαίνει. Η νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε στα μπουζούκια μαζί με φίλη της. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr μάλιστα τις είχε απαθανατίσει αποκλειστικά (δείτε την εδώ εντελώς άβαφη με αθλητικά ρούχα).

Στο Romeo διασκέδασε η Μελίνα Νικολαΐδη μαζί με την Marilena Animado. Οι δύο τους όσο περνούσε η ώρα ήταν σε ανεβασμένη διάθεση με την Μελίνα να πετάει γαρύφαλλα στην πίστα, στην Έλλη Κοκκίνου και στον Λευτέρη Πανταζή που εμφανίζονται στο μαγαζί.

Στη συνέχεια της βραδιάς, υπήρχε έντονη κινητικότητα στο τραπέζι της Μελίνας με τον Λευτέρη Πανταζή να κατεβαίνει και να της φιλάει το χέρι, όπως και η Έλλη Κοκκίνου την αγκάλιασε και ήταν πολύ τρυφερή απέναντι στην κόρη της Δέσποινας Βανδή (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).