Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το τέλος της «Μουρμούρας»: «Μπήκα 50 ετών τώρα γίνομαι 62...»

Οι ηθοποιοί δεν περίμεναν ότι θα σταματήσει η σειρά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το τέλος της «Μουρμούρας»: «Μπήκα 50 ετών τώρα γίνομαι 62...»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τα επαγγελματικά τους σχέδια και την προσωπική τους ζωή. Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Δον Κιχώτης», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, ο πρώτος στον ρόλο του ομώνυμου χαρακτήρα και ο δεύτερος στον ρόλο του ιπποκόμου του, Σάντσο Πάντσα.

«Η συνεργασία μου με τον Βλαδίμηρο ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα μου, είναι απίστευτα δοτικός, τον έβαλα ψηλά στην καρδιά μου από την πρώτη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τη συνεργασία τους, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να συμπληρώνει: «Όσο μεγαλώνω έχω χάσει εκείνο το σκαμπρόζικο του χαρακτήρα που είχα, ο Θανάσης ευτυχώς το κρατάει ακόμα, απλά κοιταζόμαστε και καταλαβαίνει τι πρόκειται να γίνει στις παραστάσεις».

Δείτε επίσης: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει: «Πήραμε έγκριση για 12η χρονιά για την “Μουρμούρα”, αλλά ξαφνικά...»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το τέλος της «Μουρμούρας»

Στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τους τίτλους τέλους της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»: «Μπήκα 50 ετών στη “Μουρμούρα” και τώρα γίνομαι 62. Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν... Ήταν ευσεβής πόθος να πάει και 15 χρόνια, όλοι το θέλαμε, γιατί όλοι αγαπούσαμε τη σειρά. Το τελευταίο γύρισμα θα είναι δύσκολο που θα αποχωριστούμε τα πλατό μας, έχουμε γίνει δεύτερη οικογένεια».

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Αγοραστή Αρβανίτη, καθώς πρόσφατα έγινε μπαμπάς: «Το ότι έγινα μπαμπάς είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, μόνο όσοι το ζούμε το καταλαβαίνουμε, είναι δύσκολο αλλά μαγικό. Με το παιδί νιώθω μια μεγάλη ευθύνη, πολλές φορές χάνω τον ύπνο μου αλλά παράλληλα είμαι τρισευτυχισμένος. Τα τελευταία χρόνια ένιωθα ότι ήθελα ένα δικό μου παιδί, βέβαια όταν συνέβη ήταν πιο ωραίο από ότι το φαντάστηκα».