Το Προξενιό της Ιουλίας – Η Ελισάβετ Μουτάφη για τον δολοφόνο του Προβιού: «Ξέρω ποιος τον σκότωσε»

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας – Η Ελισάβετ Μουτάφη για τον δολοφόνο του Προβιού: «Ξέρω ποιος τον σκότωσε»

Με αφορμή το επερχόμενο φινάλε στη σειρά του Alpha «Το Προξενιό της Ιουλίας», η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μεταξύ άλλων η τηλεοπτική Στάσα αναφέρθηκε στη δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις σεναριακές εξελίξεις, και έβαλε... φυτιλιές με τις αινιγματικές της αναφορές.

Φυσικά οι συνεργάτες της εκπομπής τη ρώτησαν κατευθείαν ποιος σκότωσε τον Προβιό, αλλά η Ελισάβετ Μουτάφη αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει και να δώσει spoiler, καθώς θέλει να κρατήσει ψηλά την αγωνία. «Ούτε στον άντρα μου δεν το λέω, που είναι φανατικός της σειράς, του γυρνάω πλευρό όταν με ρωτάει. Εγώ ξέρω ποιος σκότωσε τον Προβιό! Δεν το λέω για να μη χαλάσω το σασπένς», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια.

Δείτε επίσης: Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχω το ελεύθερο από τη Μαρία, τη μητέρα των κοριτσιών, να...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του Μάνου Νιφλή

Η Ελισάβετ Μουτάφη συμπλήρωσε πως: «Έτσι όπως είναι φτιαγμένο το φινάλε από τον σεναριογράφο μας Νίκο Απειρανθίτη πραγματικά είναι τόσο περίτεχνο και είναι πολύ σοκαριστικό και ανατρεπτικό ποιος τον σκότωσε. Εγώ δεν τον περίμενα τον δολοφόνο. Και μη φανταστείτε ότι είναι ο περιπτεράς, ένας άσχετος που περνούσε από το επεισόδιο».

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Μουτάφη για τις σκηνές βίας στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Στο σενάριο υπήρχαν σκηνές βίας, με την Ελισάβετ Μουτάφη να αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Μελέτης Ηλίας δυσκολευόταν να μπει στο πετσί του ρόλου και εκείνη του ζητούσε να γυρίσουν πιο έντονα τις σκηνές που ο Προβιός κακοποιεί τη Στάσα.

«Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, έλεγα στον Μελέτη να είναι πιο έντονος στα χτυπήματα και ο κακομοίρης ήταν αγχωμένος. Εγώ ζητάω να είναι πιο έντονα, γιατί δεν θα πάθω κάτι, ξέρω ότι είναι στη δουλειά μας και θέλω να δημιουργηθεί πιο αληθινή σκηνή. Ήταν συγκλονιστικός ο Μελέτης. Ο σκηνοθέτης μας είδε και μας είπε “ανατρίχιασα”», τόνισε η Ελισάβετ Μουτάφη

«Όταν ο κόσμος γράφει “πολλή βία στη σειρά”, λέω ότι οφείλουμε να το κάνουμε γιατί αν στο διπλανό σου διαμέρισμα ακούσεις κάτι να έχεις την ευαισθησία να φανταστείς αυτό που δεν μπορείς να αντέξεις να το δεις και να πας να το πεις», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha η Ελισάβετ Μουτάφη.