Ρούλα Κορομηλά – Εξαπολύει «μύδρους» κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Με τα θύματα είμαστε, οκ;»

Η ατάκα «είμαστε λίγο Βαλκάνια» έφερε αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ανάμεσα στους επόμενους που παίρνουν θέση απέναντι στη Ζήνα Κουτσελίνη, μπαίνει τις τελευταίες ώρες και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία τοποθετείται κατά καιρούς για ζητήματα της επικαιρότητας. Το ίδιο έκανε και στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, μετά την αναφορά της παρουσιάστριας του Star στην «καριέρα» του γνωστού ποινικολόγου.

«Λάδι στη φωτιά», και τη νέα αντίδραση της Ρούλας Κορομηλά φαίνεται να έριξε η επιλογή της Ζήνας Κουτσελίνη να φιλοξενήσει σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον δικηγόρο Σπύρο Ρομποτή που έκανε επίθεση στη Σοφία Πολυζωγοπούλου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν πρέπει να κοιτάζουμε μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και την αιτία. Η βία δεν είναι μόνο σωματική, είναι και ψυχολογική. Η δράση προκαλεί αντίδραση, που ήταν ενδεχομένως υπέρμετρη. Ήταν η κακιά η ώρα που οδήγησε στο κακό χέρι. Δεν είμαστε όλοι Σουηδοί στη ζωή μας, είμαστε λίγο Βαλκάνια».

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: 4 επώνυμοι Έλληνες που την "σταύρωσαν" δημόσια για τον Λύτρα - «Βρωμιάρα, σιχαμένη, εμετική»

Η αντίδραση της Ρούλας Κορομηλά για τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Ξέρουμε ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος και η συμπεριφορά μας ως παρουσιαστές και ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων οι οποίοι απαξιώνουν τα θύματα ξεπλένοντας τους θύτες; Με τα θύματα είμαστε. οκ; Αυτά υποστηρίζουμε κ ενθαρρύνουμε κ όχι τους μπαμπούλες!», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο X, με τις αιχμές να είναι ευθείες προς την Ζήνα Κουτσελίνη.

Θυμίζουμε πως η Ρούλα Κορομηλά είχε αναφερθεί εξαρχής πιο φωτογραφικά στη Ζήνα Κουτσελίνη κάνοντας αναφορά στα σχόλια «για την καριέρα του Απόστολου Λύτρα που πλήττεται». Η παρουσιάστρια είχε γράψει στο X: «Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά».