Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το μήνυμα από το 112 – Οι πρώτες αντιδράσεις της

Της ήρθε μήνυμα στον αέρα, πήγε απευθείας σε break

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το μήνυμα από το 112 – Οι πρώτες αντιδράσεις της

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε παράδρομο της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου, αυτή την ώρα, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα, από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, ενώ εστάλη ειδοποίηση μέσω του 112 σε όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών. Μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη, που εμφανώς ταραγμένη διάβασε το μήνυμα από το 112 στον αέρα.

«Μου ήρθε μία επείγουσα ειδοποίηση. Για να δω τι λέει. “Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: Δασική πυρκαγιά στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου”. Θα τα δούμε κι αυτά», είπε η Ελένη Μενεγάκη, έδωσε τα εύσημα στους ανθρώπους πίσω από το 112 και πέρασε απευθείας σε break και έκτακτο.

Θυμίζουμε ότι μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στην Κάρυστο σήμερα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν μεγάλη λόγω της εστίας, η οποία να σημειώσουμε πως πλέον έχει σβήσει και δεν υπάρχει κίνδυνος. Από εκεί κατάγεται η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Σοκαρισμένη με την φωτιά στην Κάρυστο - «Έχουμε σπίτι εκεί! Δυστυχώς...»

Ταραγμένη με τις πρώτες εικόνες από τη φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου η Ελένη Μενεγάκη

Επιστρέφοντας στον αέρα, η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την ταραχή της για τη φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου. Συνεργάτιδά της αποχώρησε, αφού μένει στην περιοχή, ενώ και η ίδια δυσκολευόταν να μιλήσει και να πασάρει τα επόμενα θέματα.

«Συγγνώμη έχω ταραχτεί, μπήκα και εγώ στα sites να δω τι γίνεται με τη βροχή, τη φωτιά…. Ακούτε τι λέω… Έφυγε και η συνεργάτιδά μας, η Αλεξάνδρα να πάει να δει τι γίνεται γιατί μένει κάπου εκεί κοντά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη και έδωσε τον λόγο στους συνεργάτες της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη λαμβάνει το μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: