«Απασφάλισε» ο Δημήτρης Μακαλιάς κατά του ΑΝΤ1: «Είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει για να φέρει το ΑΙ»

«Ενδέχεται να μην είμαι στην τηλεόραση του χρόνου και δεν πειράζει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Απασφάλισε» ο Δημήτρης Μακαλιάς κατά του ΑΝΤ1: «Είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει για να φέρει το ΑΙ»

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος Μυρσίνη Κοντού συνάντησαν τον Δημήτρη Μακαλιά σε τεχνολογικό event για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Με αφορμή αυτό ο ηθοποιός, και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα στο I Love ΣουΚού «απασφάλισε» για το τέλος του συμβολαίου τους με τον ΑΝΤ1 και άφησε αιχμές με... έμπνευση από τις νέες τεχνολογίες.

«Το ΑΙ είναι το μέλλον και σε λίγα χρόνια μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτε εμάς η τηλεόραση για να βγάλει μία εκπομπή. Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά και σκέφτηκε ότι το ΑΙ έρχεται στις ζωές μας, οπότε σου λέει: ας διώξουμε λίγους-λίγους, να μείνει η τεχνολογία να κάνει τη δουλειά μόνη της», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: Εκτός ΑΝΤ1, τέλος το I Love ΣουΚου - Ο όρος που της έθεσε το κανάλι

Και συμπλήρωσε: «Δεν μας χαλάει τη “γεύση” της σεζόν. Όπως κάθε κύκλος, έτσι κλείνει και αυτός στον ΑΝΤ1 μετά το ΟΡΕΝ. Ούτως ή άλλως, είχαμε συμφωνήσει για έναν χρόνο, δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα πάμε με το ζόρι για δεύτερη σεζόν. Έκλεισε ευχάριστα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς για το τέλος του I Love ΣουΚού

Σχετικά με πληροφορίες που ήθελαν το κανάλι να ζήτησε αλλαγή θεματολογίας από το «I Love ΣουΚού», ο Δημήτρης Μακαλιάς ξεκαθάρισε: «Εγώ ήμουν μόνο σε ένα ραντεβού που μας ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία μας ολοκληρώνεται και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει το οτιδήποτε, δεν έχει να κάνει με το τι επιθυμώ εγώ, αλλά τι επιθυμεί ένα κανάλι και ποια πρόσωπα θέλει να κάνουν το συγκεκριμένο σχολιασμό. Δεν μου ζητήθηκε να σχολιάζω θέματα ενημέρωσης».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα τόνισε ότι δεν έχουν δεχτεί προτάσεις μέχρι στιγμής, ούτε έχουν ξεκινήσει επαγγελματικά ραντεβού, παρά τα όσα ακούγονται. «Δεν θα χωρούσα στο πρωινό που θα κάνει Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Θανάση Πάτρα, αν και είναι δύο πρόσωπα που εκτιμώ και τους εύχομαι επιτυχία. Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου από δω και στο εξής. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω μία σχολιαστική εκπομπή τόσο άμεσα. Την επόμενη σεζόν θέλω να είμαι σε μία σειρά, αλλά ενδέχεται να μην είμαστε με την Μπέττυ στην τηλεόραση του χρόνου. Και δεν πειράζει», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του Star ο Δημήτρης Μακαλιάς.