Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για την γέννηση των παιδιών της - «Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι...»

«Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για την γέννηση των παιδιών της - «Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Fays Time βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 19/6 η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε τόσο για τη νέα της ζωή εδώ και τρία χρόνια με τις κόρες της, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media για τις αναρτήσεις της.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η ζωή με τις κόρες της

Αρχικά αναφέρθηκε στα παιδιά της, που ήρθαν στη ζωή έπειτα από μεγάλη προσπάθεια που έκαναν με τον σύζυγό της για να δημιουργήσουν την οικογένεια τους.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται 3 σε λίγο, όποτε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα για εμένα, τώρα. Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά, υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.

Τα αρνητικά σχόλια

Έπειτα από ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια και τις επιθέσεις που δέχεται στα social media για την προβολή της ζωής της, απάντησε:

«Στην αρχή νομίζεις ότι είναι προσωπικό, δηλαδή λες “γιατί λένε για εμένα τώρα;”. Μετά καταλαβαίνεις ότι όποιος προβάλλεται, παίρνει όλη αυτή την κριτική και έχουν άποψη όλοι για αυτόν. Εγώ έχω περάσει από όλα τα στάδια, από το να με θλίβει όλο αυτό, από το να με μικραίνει, να παίρνω αποφάσεις βάση αυτού. Έχω περάσει από το να θυμώσω, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια δεν το κοιτάω καν. Δεν απαντάω συνήθως, αλλά έχουν υπάρχει και στιγμές που έχω απαντήσει. Ο Σάκης επειδή είναι πολύ ορθολογιστής είχε πάντα μια πιο τετράγωνη άποψη σε σχέση με όλα αυτά, δεν τον άγγιζε τόσο. Όταν κάνεις πράγματα, πάντα θα λένε».