Δημήτρης Κόκοτας – Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη για την κατάστασή του: «Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν, το έκαναν»

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, σχεδόν τρεις μήνες μετά τη νοσηλεία του στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής υπέστη ανακοπή στις 28 Μαρτίου και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Πρωινό για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ωστόσο τόνισε ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές το τελευταίο διάστημα. Ο τραγουδιστής συνεχίζει να αντιδράει στα επώδυνα ερεθίσματα, ωστόσο θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να φανεί πως θα αντιδράσει στις ενέργειες των γιατρών που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Δείτε επίσης: Ματίνα Παγώνη: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα! Λογικό είναι αν του πιέσεις το χέρι να...» - Σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις για τον Δημήτρη Κόκοτα

Η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του ΑΝΤ1: «Μπορώ να πω αυτά που είπαμε και πριν από δύο εβδομάδες. Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Γίνονται καθημερινά εξετάσεις, θέλει πολύ χρόνο».

Όπως κατέληξε η Ματίνα Παγώνη, περιπτώσεις όπως του Δημήτρη Κόκοτα είναι σοβαρές, γι' αυτό και χρειάζονται περισσότερο χρόνο προκειμένου να αξιολογηθούν. «Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι σοβαρές, περιμένουμε, δίνουμε πολύ χρόνο στον ασθενή και από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον οργανισμό του πώς θα εξελιχθεί. Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν, ό,τι πρέπει να κάνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν. Περιμένουμε όλοι να δούμε μια καλύτερη κατάσταση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα», είπε κλείνοντας την κουβέντα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό: