Γιώργος Λιανός - Μόλις επέστρεψε από το Survivor: «Θα είναι too much να παρουσιάσω και το Exatlon»

«Με τα παιδιά θα μας πάρει... κάνα 20ήμερο να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λιανός μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, όπου παρουσίαζε τους τελευταίους 6 μήνες το Survivor. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον παρουσιαστή και τον ρώτησε για την εμπειρία του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς και για τις φήμες «μετακόμισης» σε άλλη τηλεοπτική στέγη που ακούστηκαν.

«Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα για την επόμενη χρονιά, τώρα προέχει το Survivor, να τελειώσουμε με τον ημιτελικό και τον τελικό, και να παραδώσουμε κλειδιά. Αν μου ζητηθεί θα το ξανακάνω. Για το Exatlon με πήραν τηλέφωνο για να τους προτείνω άτομα που έχω στο μυαλό μου. Τους είπα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ως παίκτη-προπονητή», δήλωσε αρχικά με δόση χιούμορ ο Γιώργος Λιανός.

«Θα είναι too much να παρουσιάσω και το Exatlon, κάπως πρέπει να καλυφθεί μία ολόκληρη σεζόν. Αν περάσω ένα εννιάμηνο στον Άγιο Δομίνικο θα γυρίσω με τικ! Εκεί ηρεμείς λίγο και αναθεωρείς πολλά, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, αλλά η επαφή με την οικογένεια, τα παιδιά και η καθημερινότητα εδώ, είναι κάτι που χάνεις και δύσκολα επιστρέφει και θέλει λίγο χρόνο. Με τα παιδιά θα μας πάρει κάνα 20ήμερο να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον πάλι», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιανός: Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του, Αριάνας Λιανού, για τα γενέθλια του

Ο Γιώργος Λιανός για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το The Voice

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το The Voice την επόμενη χρονιά: «Δεν ξέρω και δεν έχουμε κάνει κάποια κουβέντα. Αν γίνει Survivor, το πιο πιθανό είναι να είμαι και πάλι εκεί, αλλά αυτά είναι θέματα υπό συζήτηση. Έχουμε μία καλή συνεργασία με την Acun Medya και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα βρούμε».

«Έπεσαν κάποια τηλέφωνα διερευνητικά, με ρωτούσαν πότε λήγει το συμβόλαιό μου, υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον, αλλά έμεινε στη συζήτηση, αφού συνεχίζω τη συνεργασία μου με την Acun Medya. Για μια νέα εκπομπή όλο το θέμα είναι το format, πρέπει να σου ταιριάξει και να σε εξιτάρει για να δώσεις το 100%. Προς το παρόν το Survivor είναι ένα ρούχο που μ' αρέσει και συνεχίζω να το φοράω, αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται του χρόνου», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιανός.