Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου, τον εκτιμώ και τον αγαπώ»

Πώς σχολίασε την εκλογή του Νίκου Αναδιώτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, όπου μίλησε για δύο συναδέλφους-φίλους του, που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα: Τον Πέτρο Φιλιππίδη, που αναμένεται να επιστρέψει στο θέατρο μετά τις δικαστικές του περιπέτειες, αλλά και τον Νίκο Αναδιώτη που πρόσφατα εξελέγη με το κόμμα Νίκη και συζητιέται έντονα για τις απόψεις του.

«Δεν θέλω τώρα να μιλήσω για τον Πέτρο! Είναι φίλος μου, τον αγαπώ και τον εκτιμώ, να περάσει όλο αυτό, αλλά δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό. Για το αν θα επιστρέψει στο θέατρο, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, δεν ξέρω τι θέλει να κάνει. Αλλά σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε, μην το ξεχνάμε αυτό», είπε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Μάνος Ιωάννου για την εκλογή του Νίκου Αναδιώτη

Όσον αφορά την πρόσφατη εκλογή του Νίκου Αναδιώτη στην Ευρωβουλή με το κόμμα Νίκη, ο Μάνος Ιωάννου σχολίασε πως: «Μπράβο του που εκλέχτηκε. Δεν έχουμε την ίδια άποψη σε πολλά πράγματα. Μπορεί να τον εκτιμώ, αλλά από εκεί και πέρα τσακωνόμαστε για τα λεγόμενά του όταν είμαστε κοινή παρέα».

Δείτε επίσης: Μάνος Ιωάννου: «Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, και καθάρισε το θέατρο; Πού είναι το metoo;»

Θυμίζουμε πως ο Μάνος Ιωάννου είχε μιλήσει ξανά για την υπόθεση Φιλιππίδη πριν από δύο μήνες περίπου, ρωτώντας: «Πού είναι το metoo αυτήν την στιγμή; Δεν ακούγεται... Ήταν μοδάτο τότε πολύ. Κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν, αλλά το παρατράβηξαν με πολύ λάθος ανθρώπους. Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην βγαίνουμε στα 50 να κατηγορήσουμε άλλους. Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο; Δεν έχω καταλάβει τελικά τι ήθελαν να κάνουν. Αν το έχει κάνει ο οποιοσδήποτε, να μπει φυλακή και ισόβια. Είμαι υπέρ στο να γίνονται οι καταγγελίες αλλά με τον σωστό τρόπο».