Το Πρωινό: "Σφάχτηκε" με συνεργάτη του ο Γιώργος Λιάγκας - «Δεν μπορώ! Βάλτε διαφημίσεις ρε παιδιά»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό:

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με αφορμή τις δηλώσεις του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα, επικράτησε χαμός. Ο κύριος Πέτρος Πανταζής μίλησε εκ μέρους του κατηγορούμενου για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Όπως ανέφερε ο συνάδελφος του δεν γνωρίζει πως αναζητείται από την ΕΛΑΣ για την σύλληψη του, μετά την μήνυση της συζύγου του για τα όσα σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο σπίτι τους.

Με το που ο δικηγόρος τους αποχαιρέτησε, επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την συνεργάτιδα του, Άρια Καλύβα, με τον παρουσιαστή να ζητάει να περάσουν σε διαφημίσεις.

Ο εκνευρισμός του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού

Μετά το τέλος της κουβέντας και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούσε να μιλήσει, η δημοσιογράφος τον διέκοπτε με αποτέλεσμα να "πάρει ανάποδες στροφές". «Άρια σε παρακαλώ πολύ. Κάτσε ρε Άρια να τελειώσω γαμώτο σου και συ πια. Έλεος. Μα πάω να πω μια κουβέντα και μιλάς πάνω μου συνέχεια. Σταμάτα να πω μια κουβέντα», είπε φανερά εκνευρισμένος.

«Διάλογο κάνουμε», του απάντησε εκείνη, με τον παρουσιαστή να ζητάει να βγουν σε διαφημίσεις, καθώς δεν μπορούσε άλλο με αυτή την κατάσταση.

«Πάμε σε διαφημίσεις, δε μπορώ. Μα τι διάλογο; Πάω να πω μια κουβέντα. Βάλτε διαφημίσεις. Έ γαμώτο πια», αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας μη μπορώντας να κρύψει τα νεύρα του.

Tι έχει πει ο συνήγορος του Απόστολου Λύτρα

«Ο άνθρωπος αυτός προκειμένου να μετοικίσει, πρέπει να πάρει ορισμένα προσωπικά αντικείμενα. Υπήρχε μια επικοινωνία του ετέρου δικηγόρου του κυρίου Λύτρα προκειμένου να μεταβεί στην οικία η πρώην σύζυγός του με τη θυγατέρα του για να παραλάβουν κάποια πράγματα και προς έκπληξή τους κατατέθηκε μήνυση. Προφανώς είχαν ενημερώσει. Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα το οποίο είναι ανύπαρκτο. Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος από τον κύριο Λύτρα, και δεν εστάλη κανένα απειλητικό μήνυμα. Αυτά που διαβάζω είναι αστειότητες για απειλητικά μηνύματα» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα.