Απόστολος Λύτρας: Άσχημα ψυχολογικά ο ποινικολόγος - Τι συμβαίνει στο σπίτι που μένει

Η αποκάλυψη του κουμπάρου του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο κουμπάρος του Απόστολου Λύτρα, Ιωσήφ Χελιουδάκης μίλησε στην εκπομπή T-live την Τρίτη 18/6. Όπως ανέφερε επικοινώνησε μαζί του και δεν του έβγαινε η μιλιά από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται, ενώ τον άκουσε μετανοιωμένο για την πράξη του.

Η αποκάλυψη του κουμπάρου του Απόστολου Λύτρα

«Με έχει παντρέψει, μου έκανε αυτήν την τιμή, ένας τέτοιος άνθρωπος και ένα κύριος να έρθει να με παντρέψει. Όπως θεωρώ κυρία με κάπα κεφαλαίο τη Σοφία, την κουμπάρα μου. Τους βλέπω και τους έβλεπα πολύ αγαπημένους, τους φιλοξένησα σπίτι μου, με παντρέψανε. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Καταδικαστέο αυτό που έκανε, ήταν μια κακιά στιγμή, τους γνωρίζω και τους δύο, ξέρω πόσο αγαπημένοι είναι, ξέρω ότι μένουν μαζί, ξέρω το παιδί, θέλω η Σοφία να είναι καλά, όπως εύχομαι να είναι καλά και ο Αποστόλης» είπε ο κουμπάρος του ποινικολόγου.

«Ο Αποστόλης έχει περάσει δυο εμφράγματα, ειλικρινά φοβάμαι μην πάθει τίποτα, είμαι σίγουρος ότι είναι μετανιωμένος, να υπάρξει ηρεμία, να βρεθεί μια μέση λύση, υπάρχει ένα παιδί», σχολίασε σε άλλο σημείο της συζήτησης.

Σχετικά με την επικοινωνία που είχαν και την ψυχολογική κατάσταση του Απόστολου Λύτρα, είπε: «Ήταν θα πω... δεν έβγαινε η μιλιά του. Θεωρώ ότι είναι μετανιωμένος, ήταν τόσο στεναχωρημένος, τόσο χάλια ψυχολογικά, μου είπε ότι είναι χάλια, ότι δεν μπορεί να μιλήσει, ότι αισθάνεται ράκος, ότι "πώς έγινε αυτό" μου είπε ότι δεν μπορεί να το εξηγήσει και κατάλαβα ότι είναι πραγματικά μετανιωμένος».

Δείτε επίσης: Μεγάλη ανησυχία για την Σοφία Πολυζωγοπούου - Πάτησε το panic button από το σπίτι της

Στις δηλώσεις του ο Απόστολος Λύτρας είχε πει πως: «Ομολόγησα την πράξη μου, πραγματικά ζητάω συγγνώμη για αυτό, το οποίο συνέβη και από τη σύζυγό μου, που πραγματικά την υπεραγαπάω και από τις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε αυτήν την κατάσταση, που έγινε αυτό το περιστατικό. Και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως και η ίδια κατέθεσε δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος. Θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο αυτό το περιστατικό που έγινε, πως μπορώ να θεραπευτώ και να ζητήσω βοήθεια».